ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε επίσημα τον Μάρτιν Έντεγκααρντ, με το 16χρονο παιδί-θαύμα να δηλώνει πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Θα προπονείται με την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα ο Νορβηγός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Μάρτιν Έντεγκααρντ καθώς ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης την απόκτησή του από την Στρέμσγκοντσετ και το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθύντής δημοσίων σχέσεων των "μερένγκες", Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τον παρουσίασε επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Γύρισα λίγο αλλά εδώ στη Μαδρίτη βρήκα αυτές που θεωρώ τις καλύτερες συνθήκες για να ολοκληρώσω την ανάπτυξή μου. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες ενώ έχω την ευκαιρία να παίξω με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ που είναι ανταγωνιστική και την προπονεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας του ποδοσφαίρου (σ.σ. Ζιντάν).

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

Το 2014 ήταν μία μεγάλη χρονιά για μένα και το 2015 δεν ξεκίνησε άσχημα... Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αυτό είναι όνειρο για μένα", τόνισε μεταξύ άλλων το πλέον περιζήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πλανήτη, ο οποίος έκλεισε τα 16 του χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο.

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

"Έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο, εμείς θέλουμε να τον βοηθήσουμε να το αναπτύξει αλλά εγώ δεν έχω αμφιβολίες πως θα φτάσει πολύ μακριά", δήλωσε από την πλευρά του ο Μπουτραγκένιο και συμπλήρωσε:

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

"Τώρα θα κάνει πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και την Καστίγια (Ρεάλ Μαδρίτης Β'): θα παίξει με τον Ζιντάν αλλά ο Κάρλο θα είναι ελεύθερος να τον καλεί στην πρώτη ομάδα όταν το θέλει. Το καλοκαίρι θα κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα".

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

Ο επονομαζόμενος "γύπας" επιβεβαίωσε επίσης και την πρόσληψη από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης του πατέρα του Μάρτιν λέγοντας πως "είναι γυμναστής πολύ υψηλά καταρτισμένος που θα δουλέψει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου".

Έντεγκααρντ: "Όνειρο για μένα η Ρεάλ"

Σημειώνεται πως ο Έντεγκααρντ έχει χρόνο μέχρι τις 25 Μαρτίου να γίνει ο πιο νεαρός σκόρερ στην ιστορία της La Liga και μέχρι τις 6 Απριλίου ο πιο νεαρός σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα!

Δείτε το video-αφιέρωμα στον 16χρονο Νορβηγό άσο που παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ