ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Έντεγκααρντ η Ρεάλ

Ανακοίνωσε Έντεγκααρντ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε στις 01:17 (ώρα Ελλάδος) την απόκτηση του Μάρτιν Έντεγκααρντ από την Στρέμσγκοντσετ (video)

Το πλέον περιζήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πλανήτη κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάρτιν Έντεγκααρντ να "κλείνει" στην "βασίλισσα".

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 16άχρονου διεθνή Νορβηγού επιτελικού μέσου από την Στρέμσγκοντσετ (υπολογίζεται με 3.000.000 ευρώ).

Τον Δεκέμβρη που τελείωσε το νορβηγικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε 5 γκολ σε 23 συμμετοχές, ο Έντεγκααρντ με τον πατέρα του ξεκίνησαν... περιοδεία. Έκανε προπονήσεις σε Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και τέλος στην Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας τελικά την φανέλα θα φορέσει.

Θυμίζουμε πως στις 19 Αυγούστου 2014 κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας και στις 27 του μηνός έκανε διεθνές ντεμπούτο 15 ετών και 253 ημερών. Έγινε φυσικά ο νεότερος που έχει παίξει στην εθνική της χώρας του, ενώ έχει μέχρι σήμερα 3 διεθνείς συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει πως την Τετάρτη (22/01) ο 16άχρονος αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) μαζί με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο (διευθυντής δημοσίων σχέσεων).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ