ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Ντιέγκο Λόπεθ ήταν πιο έτοιμος από τον Κασίγιας"

Αντσελότι: "Ο Ντιέγκο Λόπεθ ήταν πιο έτοιμος από τον Κασίγιας"

Την εξήγησή του για το γεγονός πως άφησε στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας, έδωσε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά τον παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπέτις, κάνοντας λόγο για μικρές λεπτομέρειες υπέρ του Λόπεθ που έκαναν τη διαφορά.

Ο Ίκερ Κασίγιας ξεκίνησε τη σεζόν, έτσι όπως ακριβώς την τελείωσε πέρυσι. Στον πάγκο. Ο Κάρλο Αντσελότι, έκρινε πως τελικά ο Ντιέγκο Λόπεθ ήταν πιο έτοιμος από τον αρχηγό της Ρεάλ και έδωσε σε εκείνον τη φανέλα βασικού.

"Πήρα αυτή την απόφαση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, απλά είδα κάποιες μικρές λεπτομέρειες και θεώρησα πως ο Λόπεθ έπρεπε να είναι ο βασικός για αυτό τον αγώνα. Θα δείτε τι θα γίνει στο μέλλον. Μίλησα με τον Ίκερ, είναι πολύ επαγγελματίας και θέλει πολύ να παίζει. Αυτό είναι πολύ καλό", τα λόγια του Ιταλού προπονητή.

Ο Αντσελότι είχε προειδοποιήσει τους παίκτες της Ρεάλ από την προετοιμασία κιόλας, ότι κανείς τους δεν έχει κατοχυρώσει τη θέση του στην αρχική εντεκάδα. Ακόμα και οι θεωρούμενοι "βασικοί" θα πρέπει να αποδεικνύουν πράγματα στις προπονήσεις για να αγωνίζονται.

Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση του Ντιέγκο Λόπεθ. Άλλωστε ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν μαζί με την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, όντας σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τον Κασίγιας, ο οποίος έχει ενσωματωθεί το τελευταίο 20ήμερο.

Όπως ήταν φυσικό τέλος, στάθηκε και στα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν οι Μαδριλένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι: "Το πρόβλημά μας ήταν κυρίως αμυντικό. Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά στο επόμενο ματς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ