ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το ξέσπασμα του Ηλία Κώτσιου

Το ξέσπασμα του Ηλία Κώτσιου
Ηλίας Κώτσιος INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Κώτσιος μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποκάλυψε πως κάποιοι απείλησαν στον πρώτο γύρο την οικογένεια του! Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 10 Ιανουαρίου του 2011 θα το θυμάστε αρκετοί, καθώς κράτησε περίπου τρεις ώρες λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα.

Αποκορύφωση η είσοδος οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος πλησίασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη με απειλητικές διαθέσεις.

Έξι μήνες μετά οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στην τελευταία αγωνιστική της Football League στην Κρήτη αυτή τη φορά, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 4-1 και να στερεί το πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ.

Αυτό βέβαια δεν ήταν το γεγονός που θα μας μείνει από το συγκεκριμένο ματς, καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ, Ηλίας Κώτσιος, ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της συνέντευξης Τύπου λέγοντας πως η οικογένεια του δέχθηκε απειλές!

Όλα αυτά σχετίζονται με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τον έμπειρο αμυντικό να ισχυρίζεται πως άγνωστοι απείλησαν τους δικούς του ανθρώπους εξαιτίας της νίκης του ΠΑΣ.

Δείτε το ξέσπασμα του Κώτσιου προς το τέλος του βίντεο

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ