FOOTBALL LEAGUE

Ο τίτλος στο Αγρίνιο, η συνέχεια στις αίθουσες

Ο τίτλος στο Αγρίνιο, η συνέχεια στις αίθουσες
INTIME SPORTS

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Football League πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε με 3-2 την Ηλιούπολη, ενώ ο ΟΦΗ συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Τρεις ομάδες από την Αθήνα στα πλέϊ άουτ, ενώ η τέταρτη θα ξεκαθαρίσει από αγώνα μπαράζ μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού. Η συνέχεια στις αίθουσες για τις αδειοδοτήσεις και την καταγγελία της Καλλιθέας. Έβαλε τα κλάματα ο Κώτσιος!

Το Αγρίνιο δεν πανηγυρίζει μόνο για την απευθείας άνοδο του Παναιτωλικού στην Superleague, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε από την Ηλιούπολη, επικρατώντας με 3-2 της ομώνυμης ομάδας και σε συνδυασμό με το πάρτι που έκανε ο ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" συντρίβοντας με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε στο νήμα την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στην Κρήτη είχαμε επεισόδια πριν από το παιχνίδι και μια συναισθηματική έκρηξη του Ηλία Κώτσιου μετά τον αγώνα, όταν στη συνέντευξη Τύπου, ξέσπασε σε λυγμούς αναφερόμενος στις απειλές που δέχθηκε η οικογένειά του, μετά τον αγώνα των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο! Ο αμυντικός των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις σκέψεις του και αποχώρησε από την αίθουσα...

Από εκεί και πέρα, στα πλέι οφ της ανόδου θα συμμετέχουν, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα που νίκησαν με 1-0 στην Ρόδο τον Διαγόρα, ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 3-0 στη Νεάπολη του Ιωνικού και η Δόξα Δράμας που ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με 2-1.

Η νίκη αυτή δεν έφτανε στην Αναγέννηση πάντως, η οποία ακολούθησε την Καλλιθέα στην Football League 2, καθώς ο Εθνικός επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Ελληνικό.

Έτσι, στα πλέϊ άουτ θα αναμετρηθούν τρεις ομάδες από την Αττική και αυτές είναι η Ηλιούπολη, ο Θρασύβουλος και ο Εθνικός, ενώ η τέταρτη ομάδα θα ξεκαθαρίσει από αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη ή το Σάββατο μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν με 37 βαθμούς, με τον Αγροτικό να έχει κερδίσει με 2-1 και ο Ιωνικός με 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του σε αγώνα μπαράζ και ο ηττημένος θα συμμετέχει στα πλέϊ άουτ.

Βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί στις αίθουσες της ΕΠΟ και της Football League την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Στην ΕΠΟ θα εκδικαστούν οι εφέσεις των ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Πανθρακικού την Δευτέρα και θα μάθουμε αν θα πάρουν οι ομάδες άδεια συμμετοχής στα πλέϊ οφ, ενώ θα επανεξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης των Τρικάλων.

Στην Football League, θα συζητηθεί η καταγγελία της Καλλιθέας για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερώτητες του Ιωνικού και του Εθνικού. Εάν δικαιωθεί η Καλλιθέα, τότε θα υποβιβαστούν Ιωνικός και Εθνικός και στα πλέϊ άουτ θα συμμετάσχουν οι Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Ηλιούπολη-Παναιτωλικός 2-3

(74' Κρητικός, 89' αυτ. Αναστασιάδης-22' Θεοδωρίδης, 39' Kαραμαλίκης, 88' Μπουμάλ)

Ηλιούπολη: Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος (57' Νιάρος), Μπέριος (42' Ιβάνοφ), Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου (50' Μπιτίλης), Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά (69' Μπελεβώνης), Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (53' Παππάς, 86' Βούκοβιτς).

Διαγόρας-Τρίκαλα 0-1

(61' Μανουσάκης)

Διαγόρας: Χειμωνέττος (84' Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης, Χαντζόπουλος, Φράγκος, Μαριεττάκης (70' Καρπαθάκης), Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Γεωργίου.

Τρίκαλα: Πούρης, Μπακομήτρος, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Γεωργίου, Σαββίδης, Ιακωβάκης (59' Μίνγκας), Μπαλού, Μανουσάκης, Σκεπάνοβιτς (89' Τζανής), Ένοκ.

Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας 2-0

(49' Τσεμπερίδης, 92' Φαρινόλα)

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς (77' Καραχάλιος), Βιδάλης, Κοκκίνης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Ψιάνος (90' Παστός).

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γόγολος (68' Κωνσταντινίδης), Σαμουηλίδης (59' Κούτσης), Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Μπεκιάρης (82' Κονέ), Ναλμπάντης, Στεφανίδης.

Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-3

(79' Ζουρούδης, 81' Πόποβιτς, 88' Κοιλιάρας)

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Αρβανίτης του Ιωνικού

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Ρουσάκης, Μεϊντής (72' Ερρίκος), Δελήμπασης, Πολίτης, Βλάχος, Άλβες, Γιόνδης, Σπυριδάκης, Αρβανίτης, Πασάς.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος (73' Βασιλείου), Κορδονούρης, Λισγάρας, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας,, Σοϊλέδης, Ντιμπαλά (65' Ζουρούδης), Μπάρκογλου, Πόποβιτς (91' Λουτσιάνο).

Πανθρακικός-Πιερικός 3-0

(56' Λιαπάκης, 81', 89' Γωνιάδης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι (56' Σουλτανίδης), Ορλάντο (73' Γωνιάδης), Αρσενίεβιτς (83' Σίμωσης), Ρομπέρ.

Πιερικός: Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου (70' Κόιτς), Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Ομάρ (46' Σεχολάρι), Γ. Λαζαρίδης (86' Νίκου).

Καλλιθέα-Θρασύβουλος 1-2

(75' Πλατέλλας-6', 24' Zαχαρόπουλος)

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φαμπίνιο της Καλλιθέας

Καλλιθέα: Τακίδης, Ηρακλής (59' Μαρουκάκης), Σταύρου, Παραράς, Κισκαμπάνης, Καλτσάς, Πινδώνης (46' Φαμπίνιο), Παπαναστασίου (28' Αρκούδας), Ντακόλ, Καραδήμος, Πλατέλλας.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου (51' Κολοτούρος), Βαλεριάνος, Ζώνας, Βασιλείου, Πρίπου, Τσιμικλής, Μίχος (55' Παπαζούδης), Λανγκλέ (76' Κακαράς), Κατσικής, Ζαχαρόπουλος.

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

(45' πεν., 72' Αγρίτης, 66' Καμπάνταης, 69' Γιακούμπου- 40' Πατσατσόγλου)

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Γαλανόπουλος του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπερτίν, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Κιάσσος (46' Γιακούμπου), Αγρίτης (81' Ζορμπάς), Καμπάνταης (71' Κατσικογιάννης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κειτά, Κυριάκος (71' Τζάνης), Μπακαγιόκο, Ανδράλας (71' φΟΥΡΤΆΔΟ), Πατσατζόγλου, Σκούφαλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας 2-1

(9' αυτ. Μοσχάκης, 85' Κάρλος Σίλβα- 24' Μαρκόφσκι)

Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Ροντρίγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Λούιζ Κάρλος, Αγγελόπουλος (46' Σάββας), Ντοριβάλ (54' Ραονέ), Μπουντούρης, Βούκοβιτς (77' Δημόπουλος), Μπαντάς, Θεοδοσιάδης, Σίλβα, Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Καρακώστας, Μαρκόφσκι, Ρούτσης, Χλωρός (61' Τσιμπλίδης), Χατζηπαντελίδης (67' Αλεξάντροβιτς), Μοσχάκης, Μαραγκός, Μπαξεβανίδης, Χατζηζήσης, Ντε Φαρία.

Εθνικός Αστέρας-Βέροια 3-1

(24' Αργυρίου, 29' Χανιώτης, 58' Διαμάντης- 13' Καλτσάς)

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Παντίδος, Άντονι, Σκάρος, Σανόκο (55' Λουάμο), Φραντζεσκί, Διαμάντης, Χανιώτης (73' Παπαζούδης), Αργυρίου (63' Βάσι).

Βέροια: Κοτταρίδης, Παγώνης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Βεργώνης (75' Τσιάτσιος), Καλτσάς (63' Σκαθαρούδης), Μιχαλόπουλος, Λαναρής (72' Οικονόμου), Κουτσοσπύρος.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναιτωλικός 75

2. ΠΑΣ Γιάννινα 74

__________________________

3. ΟΦΗ 69

4. Τρίκαλα 60

5. Λεβαδειακός 60

6. Δόξα Δράμας 53

__________________________

7. Διαγόρας 52

8. Πανθρακικός 47

9. Βέροια 44

10. Πιερικός 41

11. Εθνικός Αστέρας 38

12. Αγροτικός Αστέρας 37

__________________________

13. Ιωνικός 37

14. Ηλιούπολη 36

15. Θρασύβουλος 36

16. Εθνικός 35

__________________________

17. Αναγέννηση Καρδίτσας 33

18. Καλλιθέα 19

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ

Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΛΕΪ ΟΦ

ΟΦΗ

Τρίκαλα

Λεβαδειακός

Δόξα Δράμας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΟΦΗ 4

Τρίκαλα 2

Λεβαδειακός 2

Δόξα Δράμας 0

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας ή Ιωνικός

Ηλιούπολη

Θρασύβουλος

Εθνικός

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας ή Ιωνικός 1

Ηλιούπολη 0

Θρασύβουλος 0

Εθνικός 0

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας

Καλλιθέα

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ