FOOTBALL LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ 1-0
INTIME SPORTS

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο κράτησε 3 ώρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι επί του ΟΦΗ. Οπαδός του ΠΑΣ μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη (Videos)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Football League, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ, όπου η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 24ο λεπτό ο Τάσος Κυριάκος.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς την τρίτη φορά διακόπηκε για μια ώρα!! Αρχικά υπήρξαν δύο μικρές διακοπές (18' και 27'), καθώς στο ταρτάν του Σταδίου υπήρχαν φίλαθλοι του ΠΑΣ και ο διαιτητής ζήτησε να αποχωρήσουν. Στην συνέχεια το παιχνίδι άρχισε ο ΠΑΣ σημείωσε γκολ και μετά έγιναν απίστευτα πράγματα!

Την στιγμή λοιπόν που ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Κυριάκου, ένας οπαδός του ΠΑΣ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου εισήλθε στο γήπεδο και χτύπησε τον Τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη.

Στην εξέλιξη του επεισοδίου, ο Μπερτίν, έπιασε από τον λαιμό τον οπαδό, ο οποίος τελικά κατάφερε να ξεφύγει τόσο από τον παίκτη του ΟΦΗ, όσο και από την αστυνομία και ανέβηκε κανονικά στην εξέδρα. Έτσι, ο διαιτητής στο 46’ αποφάσισε να πάρει τους βοηθούς του και διέκοψε την αναμέτρηση.

Τελικά μετά από μια ώρα διακοπής, το ματς άρχισε κανονικά, με τον Βεζυρίδη να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και τον ΟΦΗ να συνεχίζει με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Μπερτίν, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον οπαδό του ΠΑΣ.

Το φύλλο αγώνα πάντως, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι για την ιστορία αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα με τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ.

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)/ Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τρύφων (Δράμας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (73' Σκούφαλης), Τζάνης (80' Ανδράλας), Μπακαγιόκο (87' Φουρτάδο), Σιαλμάς

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (45+' λ.τρ. Κασμερίδης), Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Βλόνταρτσικ (46' Μανούσος), Κατσικογιάννης (75' Βερόν), Μπερτίν, Γιακούμπου, Αγρίτης.

Κίτρινες κάρτες: Ντάσιος (21', ΠΑΣ Γιάννινα), Κεϊτά (45', ΠΑΣ Γιάννινα), Σιαλμάς (74', ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος (82', ΠΑΣ Γιάννινα), Ανδράλας (85', ΠΑΣ Γιάννινα)- Γιακούμπου (21', ΟΦΗ), Κιάσσος (45+', ΟΦΗ)

Κόκκινες κάρτες: Μπερτίν (45+', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Κυριάκος (24', ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο αγώνας

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, στα Γιάννενα έγινε και ματς. Ο ΠΑΣ με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ήταν ήδη πρωταθλητής χειμώνα και ήθελε τη νίκη για να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες του, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν για τον ΠΑΣ στο πρώτο λεπτό, όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιαλμάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βεζυρίδη. Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε στο 4', όταν ο Βλόνταρτσικ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σικαλιάς μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 11' έγινε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς για τον ΟΦΗ. Ο Κατσικογιάννης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στην πλάτη του πεσμένου Σικαλιά και κατευθύνθηκε στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να τρέχει και να προλαβαίνει την μπάλα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ "φωνάζουν" για γκολ, ωστόσο ο βοηθός έδειξε παίζεται.

Στην συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε και τη νίκη. Στο 24', λοιπόν ο Κώτσιος έκανε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ η οποία αδράνησε, ο Σιαλμάς κατέβασε την μπάλα την έδωσε στον Κυριάκο και αυτός με δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 39', από το σουτ του Βλόνταρτσικ έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, καθώς μετά ακολούθησαν όσα σας προαναφέραμε με την διακοπή.

Όλα καλά στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, όλα κύλησαν καλά, από πλευράς φιλάθλων. Ο ΠΑΣ κράτησε το υπέρ του 1-0, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να πιέζει για την ισοφάριση, ωστόσο ήταν και δύσκολο, καθώς αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Στο 50', μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιάσσου, ο Σικαλιάς ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 60' από το σουτ του Μπακαγιόκο από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 65' ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Ντάσιος έκανε το σουτ από μακριά, ο Σιαλμάς μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Κασμερίδης που ήταν σε καλή θέση έδιωξε την μπάλα.

Στο 79', από το σουτ του Σιαλμά μέσα από την περιοχή, ο Κασμερίδης με υπερένταση έδιωξε την μπάλα, ενώ η τελευταία καλή φάση του ματς ήταν και πάλι για τον ΠΑΣ στο 85', όταν ο Σκούφαλης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασμερίδη. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΣ αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός- Ηλιούπολη 2-0

Τρίκαλα- Διαγόρας 1-0

Αγροτικός Αστέρας- Εθνικός 0-1

Λεβαδειακός- Ιωνικός 2-1

Θρασύβουλος- Καλλιθέα 3-2

Δόξα Δράμας- Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0

Βέροια- Εθνικός Αστέρας 2-0

Πιερικός- Πανθρακικός 4-1

ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 17 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 42

2. Παναιτωλικός 38

__________________________

3. Διαγόρας 34

4. ΟΦΗ 30

5. Λεβαδειακός 29

6. Δόξα Δράμας 25

__________________________

7. Τρίκαλα 24

8. Θρασύβουλος 23

9. Εθνικός Αστέρας 21

10. Πιερικός 21

11. Πανθρακικός 21

12. Βέροια 21

__________________________

13. Αγροτικός Αστέρας 20

14. Ηλιούπολη 20

15. Εθνικός 17

16. Ιωνικός 15

__________________________

17. Αναγέννηση Καρδίτσας 11

18. Καλλιθέα 10

Επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο (15/1)

Καλλιθέα- Δόξα Δράμας

Κυριακή (16/1)

Τρίκαλα- Παναιτωλικός

Ηλιούπολη- Αγροτικός Αστέρας

Διαγόρας- Λεβαδειακός

Εθνικός- Πιερικός

Ιωνικός- Θρασύβουλος

ΟΦΗ- Βέροια

Αναγέννηση Καρδίτσας- Εθνικός Αστέρας

Δευτέρα (17/1)

Πανθρακικός- ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ