ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πάνοπλος για την ανατροπή και τη πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Τετάρτη (10/1) τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του 1-0 της Βοιωτίας και ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Ανοιχτή είναι η υπόθεση πρόκριση στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό μετά το 1-0 της Βοιωτίας και η ομάδα της Ηπείρου θα παραταχθεί πάνοπλη στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/1) στις 17:15.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς εκτός έμειναν μόνο οι Νικολιάς, Ζώγκος λόγω τραυματισμών ενώ ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τον Γιαννίκογλου. Αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βελλίδη που αναμένεται και να αγωνιστεί ως βασικός.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Βελλίδη, Περιστερίδη, Μιχαήλ, Μπέριο, Λίλα, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλο, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Μανθάτη, Καρανίκα, Βιντάλ, Κόντε, Χαλκιαδάκη, Μπετρά, Σολτάνι, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Ζαχαρό και Μπουκουβάλα.

Στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης ο Γιάννης Πετράκης είχε στο πρόγραμμα ανάλυση τακτικής για τον αγώνα της Τετάρτης, στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό για το τελείωμα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ