ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Aναστασιάδης: "Να αποφύγουμε τα λάθη"

Aναστασιάδης: "Να αποφύγουμε τα λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη με την Κέρκυρα ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να φτάσει στη νίκη.

Μιλώντας στην κάμερα της "Νοva" o προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα με την Κέρκυρα λέγοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να μειώσουν τα λάθη τους για να φθάσουν στη νίκη.

Επίσης, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ζαμπρέλα αλλά και τις καιρικές συνθήκες όπως και την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων".

Για τους προηγούμενους αγώνες του ΠΑΣ: " Δικαιούμασταν τη νίκη και σε άλλα παιχνίδια. Χάναμε από συγκεκριμένα λάθη. Δουλεύουμε πολύ και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Αυτό ευελπιστώ και στη συνέχεια".

Για το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα: " Είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή, από τους καλύτερους ξένους στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε τη νίκη. Να αποφύγουμε τα λάθη που στοίχισαν στα προηγούμενα ματς και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή παρουσία".

Για την μεταγραφή του Ζαμπρέλα: " Κάναμε μια μεταγραφή που πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Ελπίζω να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσει, γιατί η περίοδος είναι δύσκολη. Χρειάζεται να γίνει γρήγορα η προσαρμογή. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Να του ευχηθώ καλή τύχη. Η Παναγιά μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό να μην έχουμε τραυματισμούς".

Για τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση των "Ζωσιμάδων": " Το πιο σημαντικό είναι η κατάσταση του γηπέδου. Είναι απαράδεκτο το γήπεδο. Είμαστε στα χωράφια και παλεύουμε με τα σύννεφα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι αυτό".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ