ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη Game Night: "Αυτές τις στιγμές πάντα φεύγει ένα δάκρυ, τι να πω για τον MVP, είναι ο Κώστας Σλούκας!"

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη Game Night: "Αυτές τις στιγμές πάντα φεύγει ένα δάκρυ, τι να πω για τον MVP, είναι ο Κώστας Σλούκας!"
PRINT SCREEN

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στη Game Night μετά από την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρθηκε στο 7ο αστέρι των πράσινων και στον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ιστορία για ακόμα μία φορά στο Βερολίνο και "έραψε" το 7ο αστέρι στη φανέλα του, μέσα στην απόλυτη αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους του, που μετέτρεψαν σε ΟΑΚΑ την Uber Arena.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στη Game Night και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μετά τις συγκινητικές στιγμές με την κατάκτηση της Ευρώπης και τον μεγάλο θριάμβο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο στη Game Night

"Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, είναι απίστευτο συναίσθημα. Είναι εξωπραγματικό, είμαι τόσο ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα που ζήσαμε αυτή την εμπειρία. Αυτές τις στιγμές πάντα σου φεύγει ένα δάκρυ. Είναι πολύ δυνατές στιγμές. Ακόμα δεν το πιστεύω, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή.

Τι να πω για τον MVP, τι να πω… Είναι ο Κώστας Σλούκας! Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Είναι τρομερός συμπαίκτης, απίστευτο παιδί, απίστευτος βετεράνος. Μας βοηθάει καθημερινά, μας βοήθησε πάρα πολύ και σήμερα".

Δείτε τη Game Night:

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ