ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έκλεισε Τζαμπρέλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έκλεισε Τζαμπρέλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιταλοελβετός μεσοεπιθετικός, Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα που αγωνιζόταν στην Σιόν, έκλεισε και είναι ο νέος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενισχύεται η μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα, τον Ιταλοελβετό που αγωνιζόταν στην Σιόν και είναι προσωπική εισήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο 26χρονος άσος θα καλύψει προφανώς το κενό του Ζαουάντ Ζαϊρί, που δεν "έπιασε" και δεν αγωνίστηκε πολύ στην ομάδα των Ιωαννίνων και πλέον είναι παίκτης της Ανόρθωσης.

Ο 26χρονος άσος είχε δύο γεμάτες χρονιές με την Σιόν, με 53 συμμετοχές και 3 γκολ, όμως έψαχνε για νέο σταθμό στην καριέρα του μετά την αφαίρεση 36 βαθμών από τον σύλλογο της Ελβετίας.

Η προοπτική του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως άρεσε στον Τζαμπρέλα και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα της ομάδας, βοηθώντας την να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ιταλοελβετός έχει παίξει επίσης στην Σερβέτ και στην Μπρέσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιαννιώτες δεν αποκλείεται να κινηθούν επίσης για την απόκτηση ενός επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ