FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Σλούκας: "Καταθέσαμε ψυχή, δείξαμε πως είμαστε η καλυτερη ομάδα στην Ευρώπη"

Final Four 2024, Σλούκας: "Καταθέσαμε ψυχή, δείξαμε πως είμαστε η καλυτερη ομάδα στην Ευρώπη"
EUROKINISSI

Ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας, μίλησε μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR και τόνιζε ότι είναι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε την EuroLeague και ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας, μίλησε μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, εκφράζοντας την περηφάνεια του για την επιτυχία της ομάδας.

"Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή 7 αστέρια. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα, για όλο τον οργανισμό. Καταθέσαμε ψυχή, δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Κερδίσαμε στον ημιτελικό με 15 πόντους και σήμερα κερδίσαμε στον τελικό με 15 πόντους. Είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης.

Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, ένιωθα καλά, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Σήμερα έδειξα ποιος είμαι και αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί γιορτάζουμε το 7ο", τόνισε χαρακτηριστιά στη μεικτή ζώνη, ενώ λίγο μετά από το φινάλε του τελικού, είχε δηλώσει τα εξής:

"Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα, αλλά σήμερα αποδείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε πρωταθλητές. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα, για όλο τον Παναθηναϊκό. 10.000 άνθρωποι είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν, δώσαμε τα πάντα και τελικά το πήραμε. Πάντα τα δίνω όλα στο παρκέΤο αξίζαμε και πετύχαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος"

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ