ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο"

Αναστασιάδης: "Είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Πολλή δουλειά υποσχέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον ΠΑΣ. Ποιο ήταν το έξτρα κίνητρο για να πάει στα Γιάννινα και τι πιστεύει για τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

"Επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Δεν έχω πολλά να πω αλλά έχω πολλά να κάνω. Ζητάω την κατανόησή σας εκ των προτέρων. Μακάρι τον Μάιο να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλές και χαρούμενες δηλώσεις", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ΠΑΣ ο Άγγελος Αναστασιάδης, για να προσθέσει:

"Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω. Ακόμα δεν ξέρω τα μικρά ονόματα των παιδιών. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να αγαπηθούμε πολύ. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια σε αυτό. Μη με ρωτάτε τώρα πολλά γιατί δεν έχω την απάντηση".

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη:

Για τον προκάτοχό του: "Πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόπουλο για τη δουλειά που έκανε, ενώ βρήκα μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση".

Για τα προβλήματα και τις αδυναμίες που διέβλεψε σε αυτές τις πρώτες ημέρες: " Υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν τους επιθετικούς. Αυτή τη στιγμή εκτός του Μπακαγιόκο δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός, αφού ο Μαμαντού έχει καιρό να αγωνιστεί. Κατά τα άλλα, ποιότητα και όρεξη για δουλειά υπάρχουν. Είναι θέμα δικό μου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν αυτό το ταλέντο που τους έδωσε ο Θεός να το βγάλουν στο γήπεδο".

Για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν: "Δεν υπάρχει καμιά ιδιαιτερότητα στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που το χάνεις εκ των προτέρων. Πάμε με σκυμμένο το κεφάλι, είμαστε χειρότεροι ίσως αλλά πρέπει να αποδείξουν και οι άλλοι ότι είναι καλύτεροι. Αυτό περνάει από εμάς, πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα πετύχουμε".

Για το πόσο δύσκολο ήταν να επιλέξει μια επαρχιακή ομάδα: "Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Για μένα υπάρχει το ποδόσφαιρο με το οποίο είμαι άρρωστος. Το ποδόσφαιρο το ξέρουν όλοι. Από τα καφενεία μέχρι τα Πανεπιστήμια. Λίγοι όμως το γνωρίζουν πραγματικά".

Για το αν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που τον έκανε να επιλέξει τα Γιάννενα και τον ΠΑΣ: "Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΣ είναι ότι τα Γιάννενα βρίσκονται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε όλοι ότι έχω ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με τη μητέρα μου που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω και θα πρέπει να βρίσκομαι κοντά της. Ακόμα έχω ενδοιασμούς για το αν έκανα καλά να άρω την απόφαση να δουλέψω, γιατί όπου έχω εργαστεί έχω μάθει να αφοσιώνομαι 100% σε αυτό που κάνω. Ελπίζω με τη βοήθεια της Παναγίας να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω".

Για το αν εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη που είχε εκφράσει στο παρελθόν, ότι για το διπολισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η επαρχία: "Έχω την ίδια άποψη και τώρα που μιλάμε. Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΣ αφήστε με να σας το πω τον Μάιο που θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Γενικά όμως εμείς είμαστε πολύ δύσπιστοι με τους δικούς μας ανθρώπους, με τα παιδιά μας και εμπιστευόμαστε τους ξένους. Καλοί οι ξένοι, αλλά είμαστε καλοί και εμείς σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως βασιζόμαστε περισσότερο εκεί και γι' αυτό έχουμε αυτό το χάλι σαν χώρα.

Αντιμετώπισα με την εθνική Κύπρου τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους Έλληνες, ίσα ίσα που οι Έλληνες είναι ίσως καλύτεροι σε ορισμένους τομείς.

Η μόνη διαφορά είναι στην οργάνωση και εκεί είναι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Το βιώνετε και εσείς στις δουλειές σας. Όταν είσαι προπονητής είτε σε επαγγελματική ομάδα είτε στο τοπικό πρωτάθλημα πρέπει να είσαι οργανωμένος και σοβαρός. Εάν κάνεις χαβαλέ, είσαι τελειωμένος".

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο: "Ευχαριστώ πολύ αλλά νομίζω ότι με όσα είπα τους κάλυψα. Μακάρι να με φωτίσει η Παναγιά και να τα κάνω όλα καλά".

Για το αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα και προς τους διοικούντες τον ΠΑΣ: "Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του ΠΑΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω και να βρεθώ ξανά έπειτα από 7 χρόνια στο προσκήνιο της Α' Εθνικής με μια ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ και τον κ. Γιώργο (σ.σ. Σουκοβέλο) για όλα αυτά που είπε. Υπάρχουν σίγουρα καλύτεροι προπονητές από μένα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε και δυστυχώς έχουμε πολύ λίγο χρόνο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ