ΠΑΟΚ

"Υπογράφει στον ΠΑΟΚ για ενάμιση χρόνο"

"Υπογράφει στον ΠΑΟΚ για ενάμιση χρόνο"

Η ojogo εξηγεί τους λόγους που ο Ρίκαρντο Κόστα επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Γιατί ο διεθνής Πορτογάλος απέρριψε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στην Πορτογαλία έχει ξεκινήσει μπαράζ δημοσιευμάτων για την επικείμενη μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ. "Ετοιμάζεται να παίξει για τον επόμενο 1,5 χρόνο στον ΠΑΟΚ, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του να επιστρέψει στηνΕυρώπη, μετά το πέρασμα του από το Κατάρ" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ojogo και στην συνέχεια εξηγείται:

"Αποφάσισε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να έχει μεγαλύτερη προβολή, σκεφτόμενος και μια πιθανή επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Βρέθηκε, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο που θα διαρκέσει ενάμιση χρόνο".

Δεν έδινε 800-900.000 ευρώ η Σπόρτινγκ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι κάνει και σε αυτή την περίπτωση οικονομική υπέρβαση, αφού στην ojogo γράφεται ότι η Σπόρτινγκ έκανε πίσω για την απόκτησή του γιατί ο Κόστα ζητούσε 800-900.000 ευρώ ετησίως. "Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, πείστηκε από την πρόταση της ελληνικής ομάδας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει θέμα Κράσιτς για τον ΠΑΟΚ
Το βράδυ αναπτύχθηκε φημολογία για τον Μίλος Κράσιτς και τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η ΠΑΕ διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα με τον Κροάτη που όπως γράψουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, θέλει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε γιατί έχει βαρεθεί να προπονείται με την δεύτερη ομάδα. Μάλιστα, νεότερα ρεπορτάζ τον θέλουν να πηγαίνει στη Ρωσία

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ