ΠΑΟΚ

Ρικάρντο Κόστα: "Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Ρικάρντο Κόστα: "Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιήσει την "μεταγραφική βόμβα" με την συμφωνία με τον 33χρονο Ρικάρντο Κόστα ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στο Κατάρ και να υπογράψει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής Πορτογάλος ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και λόγω της παρουσίας του στα πρωτοσέλιδα ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές:

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αμυντικός είπε:

"Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ σε μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα".

Σε σχετική ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ απάντησε:

"Ξέρω ότι έχει έναν Πορτογάλο στην σύνθεση του, τον Βίτορ και ότι στο παρελθόν έχουν περάσει και άλλοι Πορτογάλοι όπως ο Σάντος και ο Κονσεισάο".

Φυσικά ο Ρικάρντο Κόστα από την στιγμή που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την ελευθερία του από την ομάδα του στο Κατάρ δεν μπορούσε να πει επισήμως πολλά παραπάνω για την συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ