ΠΑΟΚ

Χάβος: "Για εμάς τα πλέι οφ ξεκινούν από τώρα"

Χάβος: "Για εμάς τα πλέι οφ ξεκινούν από τώρα"
Χάβος INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ επί του Παναθηναϊκού, τόνισε: "Για εμάς τα πλέι οφ ξεκινούν από τώρα" ενώ εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την δίκαιη επικράτηση επί του "τριφυλλιού" που συνάμα "έσβησε" το βαθμολογικό αβαντάζ των "πράσινων".

Ο τεχνικός του "δικέφαλου του Βορρά" μίλησε για τον Βιεϊρίνια ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή δουλειά των παικτών του στο επιθετικό τομέα "δουλεύοντας" ακόμα πιο πολύ στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ...

"Στο πρώτο μας παιχνίδι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πετύχαμε μία μεγάλη νίκη. Το 2-1 δεν είναι το σκορ του αγώνα, αφού θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.

Για εμάς τα πλέι οφ ξεκινούν από τώρα. Σβήσαμε το χάντικαπ του Παναθηναϊκού. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας."

- Για την αλλαγή εικόνα της ομάδας του...

"Πόνταρα πολλά στην ομάδα μου. Δουλέψαμε καλά με τη δική μου την ομάδα και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα στο γήπεδο".

- Για τη χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια...

"Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Έχει παίξει και με την ΑΕΚ εκεί. Έχω συζητήσει πολύ μαζί του για το που τον βολεύει να παίζει. Ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα θα τον τοποθετούμε σε όποια θέση πρέπει."

- Για το ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει και πετυχαίνει εύκολα γκολ...

"Είναι κάτι που δουλεύουμε διαρκώς στις προπονήσεις. Σε αυτόν τον τομέα η δουλειά δεν σταματά."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ