ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δείτε την Μπαρτσελόνα, έτσι και εμείς"

Τούντορ: "Δείτε την Μπαρτσελόνα, έτσι και εμείς"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ σε μια φάση της προπόνησης του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του να πρεσάρουν με τη μια όταν χάνουν την μπάλα για να την κερδίσουν και πάλι φέρνοντας ως παράδειγμα την Μπαρτσελόνα. Προβλήματα με κάρτες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ιγκορ Τούντορ είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: "Ακούστε με. Αυτό είναι το παιχνίδι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Να τρέχετε και μετά να ξεκουράζεστε. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας και όταν χάνετε την μπάλα, γρήγορα να επιτίθεστε. Είδατε την Μπαρτσελόνα χθες; Με το έχαναν την μπάλα, όλη την ώρα ο Μπουσκέτς, ο Ινιέστα, ο Σουάρες και όλοι τους, κινούνταν άμεσα προς την μπάλα. Αν μπορούν να το κάνουν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Σκεφτείτε το αυτό. Είμαστε τώρα στην προπόνηση... Αν προπονηθείτε με αυτό, θα μπει στο μυαλό σας και θα είστε έτοιμοι την Κυριακή στο παιχνίδι. Θέλω να δω να το κάνετε...".

Δύο αναγκαστικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια καθώς οι Αθανασιάδης και Κάτσε συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες. Ετσι ο Κλάους θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ ο Αλβανός θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ξάνθη. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ο Παναγιώτης Γλύκος θα απουσιάσει 5-6 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον ορθό μηριάιο. Το σοβαρό πρόβλημα του Ελληνα πορτιέρο είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Κυριακής και είχαμε κάνει σχετική αναφορικά.

Σχετικά με τους Μαλεζά και Μακ που αντικαταστάθηκαν στο ματς με την Βέροια, θα υποβληθούν σε μαγνητική το βράδυ για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί τραυματισμό. Tέλος όσοι δεν έπαιξαν απέναντι στην Βέροα, ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης και ανάμεσά τους συνέχισε κανονικά ο Γκάρι Ροντρίγκες ενώ όλο και περισσότερο συμμετέχει στο πρόγραμμα ο Ρικάρντο Κόστα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ