ΠΑΟΚ

"Ώθηση από το ΟΑΚΑ για... Ολυμπιακό"

"Ώθηση από το ΟΑΚΑ για... Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (29/1), Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε για τα άμεσα οφέλη της ομάδας του από την επικράτηση κόντρα στους "κίτρινους". Τι είπε για την απόδοσή του

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (29/1). Σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα, το πρώτο για τους "ασπρόμαυρους" στο παιχνίδι και το πρώτο για τον ίδιο με τη φανέλα του "Δικέφαλου", ενώ με την απόδοσή του βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, την επομένη του αγώνα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα όσα πέτυχαν ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ απέναντι στην "Ένωση". Περισσότερο χαρούμενος ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, όμως, ήταν για τα οφέλη -άμεσα και έμμεσα- που αποκόμισε ο "Δικέφαλος" από αυτή την εκτός έδρας επικράτηση.

Οφέλη, για τα οποία μίλησε τη Δευτέρα (30/1) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο olaPAOK.gr.

Είπε συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης:

Γιώργο, πόσο σημαντική είναι η νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας;

" Η νίκη αυτή είναι μεγάλης σημασίας για εμάς γιατί μας βοήθησε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, να ανέβουμε στην 3η θέση και να ξεπεράσουμε το σοκ του αποκλεισμού άμεσα. Πλέον, μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό μας δίνει ώθηση".

Πόσο ψηλότερα;

" Μπροστά μας είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Αν κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο την 2η θέση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα,όποτε και εμείς θα έχουμε την δυνατότητα να ελπίζουμε ότι τελικά μπορούμε να μπούμε μέσα στην πρώτη δυάδα".

Αρχίσατε, δηλαδή, να σκέφτεστε ήδη το ερχόμενο ντέρμπι;

" Ασφαλώς! Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν σημαντική, όμως, δεν έχουμε τα περιθώρια να σταθούμε σε αυτήν. Το χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη".

Έχετε, δηλαδή, από τώρα στο μυαλό και την Ουντινέζε;

" Αυτό που έχουμε κατά νου είναι να πάμε όσο το δυνατόν μακρύτερα στο Europa League. Συνεπώς, μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια με την Ουντινέζε και το ενδεχόμενο πρόκρισης στους 16, όμως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα αυτών των αγώνων. Βλέπουμε τον Ολυμπιακό και κάθε παιχνίδι από αυτά που ακολουθούν ξεχωριστά και θέλουμε να πάμε προσγειωμένοι για το...μεγάλο άλμα!".

Την δική σου επανεμφάνιση πως την κρίνεις;

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα τον τραυματισμό μου. Η καλή εμφάνιση και το γκολ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο. Προς στιγμήν, ένιωσα κάποιο φόβο γιατί σε κάποιες φάσεις αισθανόμουν πόνο. Όμως το γκολ που πέτυχα, με αποζημίωσε. Ελπίζω να είμαι υγιής στην συνέχεια και θέλω να κάνω ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον".

Και το δικό σου γκολ, πάντως, βοήθησε να σπάσει η αρνητική παράδοση που είχε ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Σε κάνει πιο χαρούμενο αυτό;

" Οι παραδόσεις υπάρχουν για να τις σπάνε οι ομάδες. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα να τα καταφέρουμε, όμως, δεν βάζω το δικό μου γκολ πάνω από την επιτυχία της ομάδας. Αυτή είναι που μετράει!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ