ΠΑΟΚ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Ρικάρντο Κόστα

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Ρικάρντο Κόστα

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον 33χρονο διεθνή Πορτογάλο αμυντικό, Ρικάρντο Κόστα. Μένει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μία ακόμη κίνηση πάει να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με το διεθνή Πορτογάλο αμυντικό, Ρικάρντο Κόστα και μένει μόνο να μείνει ελεύθερος με την Αλ Σαλίγια από το Κατάρ στην οποία ανήκει. Ο 33χρονος στόπερ ήταν ένας από τους παίκτες ο οποίος είχε ακουστεί για την μεταγραφική ενίσχυση στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε προχωρήσει για τους "ερυθρόλευκους".

Ο μάνατζερ του τον πρότεινε και στον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κινείται αστραπιαία και να τα βρίσκει με τον διεθνή στόπερ από την Πορτογαλία.

Ξεκίνησε από την Πόρτο (2002-07, 75 συμμετοχές, 3 γκολ), συνέχισε στην Βόλφσμπουργκ (2007-10 42 συμμετοχές, 6 γκολ), στην Λιλ με την μορφή δανεισμού (10 συμμετοχές), στην Βαλένθια (2010-14 87 συμμετοχές, 7 γκολ) και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ (15 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι 22 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει και τον Ουκρανό επιθετικό της Ρουμπίν Καζάν, Μάρκο Ντέβιτς .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ