ΠΑΟΚ

Μάρκο Ντέβιτς χτυπάει ο ΠΑΟΚ

Μάρκο Ντέβιτς χτυπάει ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Τον επιθετικό της Ρουμπίν Καζάν Μάρκο Ντέβιτς θέλει να κλείσει ο ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Δείτε τα γκολ που έχει πετύχει εις βάρος του "Δικεφάλου", αλλά και του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 31χρονου επιθετικού (παίζει κυρίως ως δεύτερος στράικερ) της Ρουμπίν Καζάν, Μάρκο Ντέβιτς. Ο Σέρβος, αλλά 35 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας ποδοσφαιριστής, είχε αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ με την φανέλα της Μέταλιστ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, το καλοκαίρι του 2013, σημειώνοντας, μάλιστα, δύο γκολ στο παιχνίδι της Τούμπας.

Είχε σκοράρει το νικητήριο τέρμα της Μέταλιστ κατά του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" στη νίκη με 1-2 των Ουκρανών επί των ερυθρολεύκων τον Μάρτιο του 2012 για την φάση των "16" του Europa League, ενώ μετά την λήξη του ματς είχε ανάψει τα αίματα στη φυσούνα στην έδρα του Ολυμπιακού, γιατί πανηγύριζε κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, η περίπτωση είναι δύσκολη και μένει να φανει΄ποια θα είναι η έκβαση των συζητήσεων. Η Ρουμπίν θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στα 2 εκ. ευρώ ετησίως και το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι διαπραγματεύσεις μαζί της. Το πρόβλημα είναι κυρίως το γεγονός ότι ο Ντέβιτς έχει στα χέρια του πολύ καλές προτάσεις.

Από το 2006 έως το 2012 αγωνίστηκε στην Μέταλιστ γράφοντας 148 συμμετοχές και 64 γκολ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Σαχτάρ (12 συμμετοχές, 4 γκολ), έπειτα επέστρεψε στην Μέταλιστ (26 συμμετοχές, 19 γκολ) πριν μεταβεί το 2014 λόγω των αναταραχών στην Ουκρανία στην Ρωσία και στην Ρουμπίν Καζάν (14 συμμετοχές. 3 γκολ), με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ουκρανίας την σεζόν 2008-09, ενώ έχει και έφεση στην ασίστ, κατηγορία στην οποία διέπρεψε την περίοδο 2010-11 στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με εννιά.

Το γκολ του Ντέβιτς στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΠΑΟΚ-Μέταλιστ 0-2

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ