ΠΑΟΚ

Σύσκεψη στην Τούμπα και στο όρθιο από Σαββίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα εντός και εκτός Τούμπας με τους στενούς συνεργάτες του, αλλά και τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Συνηθίζει τις συσκέψεις μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά η χθεσινή ήταν διαφορετική. Δεν έγινε μόνο εντός Τούμπας, με Μίχελ, Ίβιτς και τους στενούς συνεργάτες του Μαρία Γκοντσάρεβα και Μάκη Γκαγκάτση, αλλά συνεχίστηκε και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αφού πέρασε αρκετή ώρα ώρα εντός κτιρίου, είχε συνομιλίες και στο... όρθιο για περίπου 40 λεπτά, συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και με τη μηχανή του αυτοκινήτου του αναμμένη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σε κοινή θέα, τα είπε αρχικά με τον γιο του Γιώργο και τον Λούμπος Μίχελ (ενώ ο Ίβιτς με το που βγήκε από το γήπεδο αποχώρησε). Στη συνέχεια, στην παρέα προστέθηκαν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης.

Και επίσης ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με τον ατζέντη του που διατηρεί προσωπική φιλία με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Βούκιτς επιβεβαιώνει συνεχώς στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τον ρόλο του προσωπικού συμβούλου του Σαββιδη που έχει πάρει.

Από τα λίγα που διέρρευσαν, ο Σαββίδης και οι στενοί συνεργάτες του ανέλυσαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ. Από την εμφάνιση της ομάδας μέχρι και τα σχόλια που γινόταν σε μέσα ενημέρωσης λίγη ώρα μετά το ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ