ΠΑΟΚ

Στοχ: "Είδα τον τερματοφύλακα πιο κοντά στη μία πλευρά"

Στοχ: "Είδα τον τερματοφύλακα πιο κοντά στη μία πλευρά"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Στοχ εξηγεί το πώς πέτυχε το γκολ απέναντι στην Σάλκε και μιλάει για την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Σάλκε αλλά και την ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο ίδιος τόνισε στην ιστοσελίδα της UEFA:

Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου εκεί. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού, αλλά στο ημίχρονο ο προπονητής εξήγησε σε όλους ό τι έπρεπε να κάνουν και είδαμε τη διαφορά κατά το δεύτερο ημίχρονο.

O Football Philosopher αναλύει την ισοπαλία του ΠΑΟΚ

Ένιωθα πως είχα το πλεονέκτημα στο ένας εναντίον ενός ώστε να κόψω μέσα και προσπάθησα να σουτάρω. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο είδα πως ο τερματοφύλακας ήταν λίγο πιο κοντά στη μία πλευρά της εστίας του και έτσι σημάδεψα την άλλη και αποδείχθηκε πως ήταν μια καλή επιλογή.

Μικρές, τρελές ιστορίες από το Γκέλζενκίρχεν

Είναι υπέροχο που είμαστε μόλις ένα παιχνίδι μακριά από τη φάση των ομίλων, παρά το ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί που η Μέταλιστ αποκλείστηκε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν και τώρα έχουμε την ευκαιρία. Αυτό το πρώτο αποτέλεσμα και είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σάλκε είναι τώρα υπό πίεση και πρέπει να σκοράρει, οπότε ας περιμένουμε να δούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ