ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Το μυαλό μας μόνο στον Πανθρακικό"

Στέφενς: "Το μυαλό μας μόνο στον Πανθρακικό"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς με ομιλία του θέλησε να πάρει το μυαλό των παικτών του από το παιχνίδι με την Μακάμπι. Τι τους ανέφερε για τις εκτελέσεις πέναλτι, τι κράτησε και τι πέταξε από το ματς με τους Ισραηλινούς

Τα διαστήματα που μεσολαβούν μεταξύ των ευρωπαϊκών αγώνων και των παιχνιδιών πρωταθλήματος, δεν είναι μεγάλα και ως εκ τούτου δεν αφήνουν περιθώρια πανηγυρισμών σε περίπτωση νίκης ή σκέψεων σε περίπτωση ήττας.

Ο Χουμπ Στέφενς, λοιπόν, την Παρασκευή (25/10) μίλησε στους παίκτες του χωρίς να σταθεί ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την Μακάμπι.

"Αφήνουμε πίσω μας την Μακάμπι, το μυαλό μας πρέπει, πλέον, να είναι μόνο στον Πανθρακικό. Μας περιμένει σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να αφοσιωθούμε στην προετοιμασία μας γι' αυτό τον αγώνα που πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε" τους είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε μεν τα θετικά του αγώνα της Πέμπτης (24/10), όπως την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-2, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στα δύο χοντρά λάθη στην αρχή του ματς:

"Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας, πρέπει να τα αποφεύγουμε γιατί βάζουν εμπόδια στο έργο μας" τους επεσήμανε.

Στη συνέχεια έστρεψε το ενδιαφέρον του στα χαμένα πέναλτι. "Θα πρέπει να συνεννοείστε μεταξύ σας" τόνισε και εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η γενική οδηγία λέει ότι εκτελεστές είναι οι Λίνο, Σαλπιγγίδης και Στοχ και πως θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους όταν έρχονται αντιμέτωποι με ιδιάζουσες περιπτώσεις, όπως αυτή του αγώνα με την Μακάμπι που ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο πέναλτι σε μικρό χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ