ΠΑΟΚ

Πρώτο... Πιάτι

Πρώτο... Πιάτι

Το μεταγραφικό μενού του ΠΑΟΚ για το Γενάρη συμπεριλαμβάνει ξανά το όνομα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Πάμπλο Πιάτι. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Το όνομα του Πάμπλο Πιάτι της Βαλένθια που "έπαιξε" δυνατά το περασμένο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Μετά τις επαφές του Σαββίδη με τον Χουμπ Στέφενς και το γιο του, Μάικλ, άρχισαν οι αναζητήσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα το Γενάρη, με αποτέλεσμα η περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο)) μεσοεπιθετικού να πέσει ξανά στο τραπέζι.

Για την ακρίβεια το άνοιγμα έγινε από τον ατζέντη του παίκτη που βρίσκεται στο περιθώριο στη Βαλένθια (παρότι αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Europa League) και ψάχνει ομάδα να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό υπό προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Ο "Δικέφαλος" να βρίσκεται είτε στην κορυφή, είτε κοντά στον Ολυμπιακό την περίοδο των μεταγραφών, έτσι ώστε να ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ (σε προτεραιότητα είναι ένας κενρικός αμυντικός) ο Σαββίδης για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τίτλο και, ακόμη, να υπάρχει δυνατότητα αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αρνητικός στο να δώσει ένα υψηλό αλλά σε λογικά πλαίσια ποσό και σε συνδυασμό με ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα πάρει η Βαλένθια, να αγοράσει τον παίκτη.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θέλει να ξεφορτωθεί από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016), τις απολαβές του οποίου θέλει να μειώσει όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Το καλοκαίρι πίεζε για να πάει δανεικός ο παίκτης (ο ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ των ομάδων με τις οποίες υπήρχαν επαφές, αλλά δεν έκανε κίνηση απόκτησης μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ), ο οποίος, όμως, στο τέλος του καλοκαιριού είχε ένα τραυματισμό που απέτρεψε τελικά τις όποιες σκέψεις αποχώρησής του.

Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ