ΠΑΟΚ

Στάση αναμονής από Ντίναμο για Λέοβατς

Στάση αναμονής από Ντίναμο για Λέοβατς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί δεν προχωρά σε κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ η ομάδα του Ζάγκρεμπ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Το ενδιαφέρον της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον Μαρίν Λέοβατς κρατά εδώ και πολύ καιρό. Πριν ακόμη ο ΠΑΟΚ τον αποκτήσει από τη Ριέκα. Πέρσι το καλοκαίρι , όμως, ο Δικέφαλος με προσφορά 1,3 εκατ. ευρώ τον πήρε από την τότε ομάδα του, κάνοντας του τετραετές συμβόλαιο στο οποίο έβαλε ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ δεν ξέχασε τον 28χρονο μπακ και το τελευταίο διάστημα έχει στείλει μηνύματα ότι σκέφτεται να μπει σε διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Στην Τούμπα, φυσικά, δεν θα αξιώσουν όλο το ποσό της ρήτρας για για ανάψουν το "πράσινο φως" για τη μετακίνηση του Λέοβατς, καθώς, παρότι βασικός, η γενική εντύπωση είναι ότι θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερη λύση. Έχει γίνει μάλιστα και προεργασία για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αποχώρησής του, όμως, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα η περίπτωση να ενεργοποιηθεί κάποια από αυτές.

Ο λόγος; Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τηρεί στάσης αναμονής και δεν προχωρά σε επαφές με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν συμβαίνει λόγω προβληματισμού για το αν ταιριάζει ο Λέοαβτς στο αγωνιστικό πλάνο της΄, αλλά επειδή στο ρόστερ της διαθέτει τον Γιόζιπ Πϊβαριτς, που είναι κι αυτός διεθνής. Εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι γνωστό ότι υπάρχει διάθεση να τον πουλήσει έναντι 2 εκατ. ευρώ, προς το παρόν, όμως, αυτό δεν συμβαίνει και άρα δεν μπορεί να υπάρξει και κίνηση για την απόκτηση του Λέοβατς.

Εξάλλου, στην Κροατία κυκλοφόρησε και φημολογία ότι και η Ριέκα θα ήθελε τον Λέοβατς ξανά στο δυναμικό της, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ