ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Μπόλονι για Λεβαδειακό

Οι σκέψεις του Μπόλονι για Λεβαδειακό
Μπόλονι

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα στον αγώνα με τους "Βοιωτούς". Τι ζήτησε από τους παίκτες του ο Λάσλο Μπόλονι.

Κάποιες από τις σκέψεις που κάνει για το ματς της Τετάρτης (4/1) με τον Λεβαδειακό φανέρωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (2/1) ο Λάσλο Μπόλονι.

Εκτός από την θέση του τερματοφύλακα, που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε σε διάφορες φάσεις και τους τρεις γκολκίπερ, δείγμα του ότι δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, όπως όλα δείχνουν, στο κέντρο της άμυνας θα δώσει φανέλα βασικού στον Μαλεζά, ενώ "μάχη" γίνεται για τον παρτενέρ του, αφού Τσιρίλο και Μπαλάφας διεκδικούν την παρουσία τους επί ίσης όροις.

Δεξιά στην άμυνα αναμένεται να βρεθεί ο Έτο , ενώ αριστερά συγκεντρώνει πιθανότητες να δώσει το παρών ο Σταφυλίδης επειδή ο Λίνο έχασε προπονήσεις μετά την επιστροφή από το επταήμερο ρεπό. Στην μεσαία γραμμή, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρεθούν οι Γκαρσία Φωτάκης και Ιβιτς, δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Γρήγορο γκολ

Ο Μπόλονι ζήτησε από τους παίκτες του πίεση από το πρώτο λεπτό, να μην αφήσουν τους αντιπάλους να μην επιβάλλουν τον ρυθμό και τους τόνισε πως πρέπει να φτάσουν πρώτοι στο γκολ, ώστε να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα και να μην την πατήσει ο ΠΑΟΚ όπως στα ματς ΟΦΗ και Κέρκυρα, όπου ο χρόνος περνούσε άσκοπα και τελικά ο "Δικέφαλος" έμεινε στο 0-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ