ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδοί υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα την αποστολή, κατά την άφιξή της στην Αθήνα

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έπεσε θύμα ανατροπής στο φινάλε του ντέρμπι των Δικεφάλων κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της Ένωσης να δείχνει πάντως την έμπρακτη στήριξή του στον Αλμέιδα και στους παίκτες του επιφυλάσσοντάς τους θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Το γκολ του Βίντα στο 75ο λεπτό έφερε την ΑΕΚ μία ανάσα από το να κλειδώσει το 2ο σερί πρωτάθλημά της όμως το φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έφερε δυσάρεστη εξέλιξη για τους κιτρινόμαυρους, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να σκοράρουν δις στα τελευταία λεπτά και να ανατρέπουν την κατάσταση επικρατώντας με σκορ 3-2.

Πλέον, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου πήρε φωτιά από τη στιγμή που μπήκαν δυνατά στο κόλπο τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός, με τους φίλους της ΑΕΚ να πιστεύουν ωστόσο στην ομάδα τους και να δείχνουν με έμπρακτο τρόπο πως είναι στο πλευρό τους.

Αυτό έγινε μέσω της υποδοχής που επιφύλαξαν στην κιτρινόμαυρη αποστολη στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με περίπου 50 οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης να χειροκροτούν παίκτες και προπονητή στην προσπαθειά τους να τους στηρίξουν ψυχολογικά, ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων τους στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό (εκτός) και Λαμία (εντός).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ