ΠΑΟΚ

Στο κανονικό πρόγραμμα Γκαρσία, Λίνο, Ετο

Στο κανονικό πρόγραμμα Γκαρσία, Λίνο, Ετο
Γκαρσία INTIME SPORTS

Ευχάριστα αλλά και ένα δυσάρεστο μαντάτο επεφύλλασε η προπόνηση της Δευτέρας (2/1) στον Λάσλο Μπόλονι. Ποιοι είναι έτοιμοι και ποιος όχι. Τι "παίζει" με Κοντρέρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τρεις παίκτες οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Κυριακή (1/1) να τίθενται στην διαθεσή του την Δευτέρα (2/1).

Ο λόγος για τους Λίνο και Γκαρσία, οι οποίοι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη χθες (1/1) και έμειναν εκτός λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού που έκαναν, και τον Ετο, που την Κυριακή (1/1) ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Άσχημα, ωστόσο, είναι τα νέα που έρχονται για την κατάσταση υγείας του Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος, λόγω ίωσης, παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του, απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας (2/1) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) με τον Λεβαδειακό.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης ακολούθησαν και σήμερα (2/1) οι Κοντρέρας και Παπάζογλου και φυσικά δεν υπολογίζονται για το ματς με τους "Βοιωτούς".

Η αυριανή (3/1) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ νωρίτερα στις 16.45 στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των Λίνο και Σαλπιγγίδη , οι οποίοι θα παραλάβουν το βραβείο του MVP και του Best Goal της 14ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια της ημέρας συζήτηση με Κοντρέρας

Οπως λέει ο επίσημος ΠΑΟΚ το ραντεβού με τον Πάμπλο Κοντρέρας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παραμονή του στον "Δικέφαλο" θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ