ΠΑΟΚ

Ποιος μπορεί να είναι ο αντί–Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ;

Ποιος μπορεί να είναι ο αντί–Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ;
Βιεϊρίνια INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει και λογικά θα πουλήσει τον Βιεϊρίνια την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Άγνωστο είναι, όμως, αν καταφέρει να βρει παίκτη ικανό να καλύψει το κενό του. Ποιες είναι οι επιλογές

Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβει αυτόματα κανείς πως η πώληση Βιεϊρίνια σημαίνει για τον ΠΑΟΚ και απώλεια ενός ποδοσφαιριστή που δεν αντικαθίσταται λόγω της ποιότητας που τον έκανε να ξεχωρίζει. Η προσπάθεια να βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει και οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες.

Η μία και... εύκολη είναι να γίνει κάμια μεταγραφή με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει πως με μικρό κόστος, όπως είχε γίνει όταν είχε αποκτηθεί από την Πόρτο ο Βιεϊρίνια να βρεθεί ένας παίκτης που θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα. Ένας ακραίος με ταχύτητα και ικανότητα να δημιουργεί ρήγματα από τα άκρα και να έχει το σουτ να απειλεί άμεσα την αντίπαλη εστία. Πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο.

Η πρώτη και προφανής επιλογή είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο ακραίος του ΠΑΟΚ έχει προσαρμοστεί, έχει δείξει σε κάποια παιχνίδια την αξία του και παρότι δεξιοπόδαρος υπάρχει η πίστη πως και από τα αριστερά μπορεί να βοηθήσει. Όνειρό τους είναι φυσικά να δουν στο γήπεδο τον Γεωργιάδη του Γουάιτ Χαρτ Λέιν όπου έκανε πράγματα και θαύματα δημιουργώντας τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα μια ποιοτική επιλογή που ωστόσο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει και ο Σαλπιγγίδης και γίνει αναγκαίος και για την δεξιά πτέρυγα.

Η τρίτη επιλογή είναι κάποιοι πειραματισμοί με τα χαφ του ΠΑΟΚ. Ο Ρομπέρ ξέρει και έχει παίξει σε αρκετές... φιλικές περιπτώσεις τη θέση,σε κάποιες άλλες επιλέχθηκε από τον Λάσλο Μπόλονι να αλλάξει η διάταξη της ομάδας προκειμένου να μην χρειάζεται ακραίος επιθετικός αλλά ένας μέσος με πιο ισορροπημένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Και αν η ελπίδα πως τελικά η πιθανή αποχώρηση δε θα κοστίσει πολύ αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι αυτή που ομολόγησε και ο Ζήσης Βρύζας. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε φάση υποχώρησης. Δυστυχώς...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ