ΠΑΟΚ

Οι τρεις συναντήσεις Μίχελ, ο Λεάλ και το νέο ταξίδι

Οι τρεις συναντήσεις Μίχελ, ο Λεάλ και το νέο ταξίδι

Το ζουμερό παρασκήνιο από την παρουσία του Λούμπος Μίχελ στη Ρώμη και τις επαφές του για τον νέο κόουτς. Πώς θα κινηθεί σήμερα ο Σλοβάκος και η παραδοχή της κρούσης που έγινε από τον ΠΑΟΚ στον Μιγκέλ Λεάλ από τον 52χρονο κόουτς.

Το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ βρίσκεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η αναζήτηση για τον διάδοχο του Βλάνταν Ίβιτς γίνεται από τον Λούμπος Μίχελ στο εξωτερικό. Επισήμως, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου βρίσκεται στη Ρώμη για το συνέδριο του European Club Association.

Ωστόσο, στο διάστημα της παρουσίας του στην ιταλική πρωτεύουσα είχε την ευκαιρία να κάνει τρία ραντεβού για το "καυτό" θέμα του νέου προπονητή. Για την ακρίβεια, τα δύο έγιναν χθες (12/06) και το ένα είχε προγραμματιστεί για σήμερα (13/06) το πρωί. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ραντεβού με ατζέντηδες, όμως δεν αποκλείεται ο 49χρονος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να μίλησε απευθείας και με κάποιον υποψήφιο.

Αφού συμμετάσχει στις εργασίες του ECA, ο Μίχελ έχει προγραμματίσει να μεταβεί, μετά την Ιταλία, σε μία άλλη χώρα για να έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού.

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΑΛ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΗ

Στα πολλά ονόματα που υπήρχαν για υποψήφιους από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης ήρθαν να προστεθούν οι πληροφορίες ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει στη λίστα του και προπονητές από την Ιβηρική (Πορτογαλία-Ισπανία).

Περισσότερα δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο στο Sport24.gr έφτασαν πληροφορίες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μιγκέλ Λεάλ της Μποαβίστα. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος αποκάλυψε: "Είχα μία κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι κάτι ισχυρό".

Ο 52χρονος κόουτς έκανε πολύ καλή σεζόν στη Μποαβίστα, η οποία θα εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος Λεάλ. Ο Πορτογάλος κόουτς πέρασε από διάφορες ομάδες στη χώρα του, τόσο ως προπονητής Ακαδημιών, όσο και ως βοηθός και από το 2012 έχει σταθερά ανοδική πορεία ως προπονητής της Πεναφιέλ, της Μορεϊρένσε και της Μποαβίστα.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΟΟΥΖΑ

Από το πρωί κυκλοφόρησε έντονη φημολογία περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Πάουλο Σόουζα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο 47χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Φιορεντίνα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονο το σενάριο να πάει σε ομάδα της Κίνας. Πάντως, θέμα με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, καθώς, από τα γραφεία της Τούμπας διέψευδαν κατηγορηματικά την πληροφορία περί επαφών με τον Πορτογάλο τεχνικό, σημειώνοντας: "Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του".

Photo Credits: Twitter Boavista

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ