ΠΑΟΚ

Ο Λούκας αποφασίζει

Ο Λούκας αποφασίζει

Ο πρόεδρος της Καρπάτι συμβουλεύει τον Λούκας να παραμείνει στην Ουκρανία, όμως, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο Λούκας έχει κινήσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Στην περίπτωση του υπάρχουν, πάντως, κάποια δεδομένα, όπως το γεγονός ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός από το καλοκαίρι θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του για τον επόμενο Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Καρπάτι.

Κάτι που, σαφώς, τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση έναντι του ουκρανικού συλλόγου, στην επιλογή του αν θα παραμείνει στο Λβιβ ή ετοιμάσει τις βαλίτσες για άλλον προορισμό, αφού μπορεί, αν αποφασίσει να αφήσει την Καρπάτι, να το πράξει σε μερικούς μήνες χωρίς την συγκατάθεσή της.

Ο πρόεδρος της Καρπάτι, άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή του έριξε τους τόνους και παραδέχτηκε πως στο μυαλό του Λούκας είναι να αποχωρήσει από το Λβιβ και να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Τόνισε, όμως, πως ο ίδιος θα τον συμβούλευε να παραμείνει στην Καρπάτι για ακόμη ένα ή δύο χρόνια, ώστε να βοηθήσει την ουκρανική ομάδα, αλλά και να βοηθηθεί, πριν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

"Θέλει να αφήσει την Καρπάτι, αλλά ως άτομο μεγαλύτερης ηλικίας του δίνω συμβουλές. Νομίζω ότι θα πρέπει να παραμείνει στην Καρπάτι για να παίξει άλλο ένα ή δύο χρόνια. Μπορεί να προχωρήσει. Να θυμάστε που έφτασε με την Καρπάτι. Βοήθησε την ομάδα, αλλά και η ομάδα τον βοήθησε. Βελτιώθηκε και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι", είπε συγκεκριμένα, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα " fanat.ua".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ