ΠΑΟΚ

Ο Γεωργιάδης και η αναζήτηση βοηθού του

Ο Γεωργιάδης και η αναζήτηση βοηθού του

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έμπειρο "στήριγμα" για τον Γεωργιάδη και το όνομα του Ζοάο Κάρλος Κόστα έρχεται στο προσκήνιο. Αποφασισμένος να παραιτηθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην Τούμπα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, το πιθανότερο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, όπως ξαναγράψαμε, ειδικά μετά την πρόθεση παραίτησης του Κωνσταντινίδη .

Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας από τους δύο υποψήφιους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γιώργου Δώνη .

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι αν προχωρήσει στην επιλογή Γ.Χ. θα βάλει δίπλα του έναν έμπειρο βοηθό για να έχει το ανάλογο στήριγμα.

Ήδη ο Ζήσης Βρύζας έχει κάνει κάποιες επαφές εντός Ελλάδας με ανθρώπους που γνωρίζει και εμπιστεύεται, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr , υπάρχει η στόχευση για την επιστροφή του Ζοάο Κάρλος Κόστα στην ομάδα.

Πρόκειται για τον 39χρονο προπονητή, γυμναστή του ΠΑΟΚ επί Σάντος και βοηθό του Ντομίνγκος Πασιένσια τόσο στην Μπράγκα, πέρσι όταν η πορτογαλική ομάδα έφθασε στον τελικό του Europa League, όσο και φέτος στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Είναι εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου και παλιότερα έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, όσο και ο Πάμπλο Κοντρέρας, οι οποίοι είχαν προτείνει στην τότε διοικηση την παραμονή του, παρά την αποχώρηση Σάντος, τελικά όμως έφυγε και εκείνος, καθώς ανέλαβε ο Μπερέτα και το τιμ του.

Το όνομά του δεν αποκλείεται να "παίξει δυνατά", αν προκριθεί η επιλογή Γ.Χ. για τον πάγκο του ΠΑΟΚ .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ