ΠΑΟΚ

Ο Αρσένιο και η μεταγραφική λίστα Γ.Χ.

Ο Αρσένιο και η μεταγραφική λίστα Γ.Χ.
INTIME SPORTS

Η έμμεση επιβεβαίωση για το τσεκάρισμα του Αρσένιο Μάρτινς Λαφουέρτε Νούνιες και η λογική της έρευνας που κάνει ο ΠΑΟΚ εν όψει Γενάρη.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ένας από τους παίκτες που παρακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην Πορτογαλία ήταν ο Αρσένιο Μάρτινς Λαφουέρτε Νούνιες, κάτι που δεν διαψεύδει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

"Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είδε έξι ματς στην Πορτογαλία, παρακολούθησε αρκετούς παίκτες και δεν μπορούμε να μιλάμε ξεχωριστά για καθέναν", είναι η επίσημη θέση από πλευράς "Δικεφάλου" που ουσιαστικά επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Μπελενένσες ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είδε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Σχετικά μάλιστα με την έρευνα που γίνεται από τον τελευταίο αναφορικά με ακραίο μεσοεπιθετικό και αμυντικό για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη η λογική έχει ως εξής: Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί παίκτες σε κασέ χαμηλά, μεσαία και υψηλά.

Ετσι ο "Δικέφαλος" θέλει να έχει στην μεταγραφική του λίστα ποδοσφαιριστές για κάθε βαλάντιο και την τελική επιλογή θα την κάνει ο Ιβάν Σαββίδης αναφορικά με το ποσό που θα δοθεί για κάποια μεταγραφή. Κάπως έτσι στη λίστα έχει "μπει" και ο Αρσένιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ