ΠΑΟΚ

Νιμανί: "Μπορώ να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ"

Νιμανί: "Μπορώ να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ"
Νιμανί INTIME SPORTS

Ο Φρεντερίκ Νιμανί μέσω του Sport24 στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τι λέει για την καθυστέρηση προσαρμογής του στην ομάδα, τις απαιτήσεις του Μπόλονι και τη μάχη των πλέι οφ (videos)

Δεν συναντάς καθημερινά ποδοσφαιριστές ύψους 1.93 να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και, υπό αυτή την έννοια, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη από το φίλαθλο κοινό της ομάδας τους. Πόσων μάλλον όταν είναι εδώ και 1,5-2 χρόνια ανενεργοί λόγω τραυματισμών.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει ο Φρεντερίκ Νιμανί που εδώ και λίγους μήνες κάνει τη δική του προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μέσω του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, για πρώτη φορά κόντρα στη Δόξα Δράμας σκόρπισε τόσο απλόχερα χαμόγελα, τα οποία ευελπιστεί να κρατήσει στα πρόσωπα των φίλων του ΠΑΟΚ μέχρι και την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Sport24.gr, μετά το γκολ που σημείωσε και την πολύ καλή παρουσία που είχε κόντρα στους "Μαυραετούς" και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Καταρχήν, Φρεντερίκ θα 'θέλαμε ένα σχόλιο για το παρθενικό σου τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ... "Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό ότι το πέτυχα στην έδρα μας και βοήθησα την ομάδα να παρει τη νίκη. Δεν θέλω όμως να σταματήσω εδώ, θέλω να έχει και συνέχεια η εμφάνισή μου στο ματς της Τετάρτης".

Πώς υποδέχεσαι τη διαδικασία των πλέι οφ που αρχίζει σε λίγες μέρες; "Είναι πολύ σημαντική η διαδικασία των πλέι οφ. Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε εμπιστσούνη στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τερματίσουμε πρώτοι".

Πώς εξηγείς το αγωνιστικό ανέβασμά σου στον αγώνα με την Δόξα; "Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα παίξει για ενάμιση χρόνο, είχα και τραυματισμούς αυτό το διάστημα. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις στο επίπεδο που θέλεις τόσο γρήγορα, όσο απαιτούν οι καταστάσεις μερικές φορές. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να φθάσω στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να είμαι. Σίγουρα μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα έχω δώσει ένα πολύ μικρό κομμάτι"

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεσαι από 'δω και στο εξής; "Είναι σημαντικό να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τους αγώνες, από το ρυθμό που θα βρω. Έτσι θα γίνω καλύτερο κομμάτι της ομάδας"

Τελικά η φυσική θέση σου ποια είναι; "Στη Μονακό έπαιζα φορ, όμως, όταν με είχε προωθήσει ο κ. Μπόλονι για πρώτη φορά στην επαγγελματική ομάδα, με έβαζε στα αριστερά να παίξω. Εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ εκεί που με χρειάζεται η ομαδα και ο προπονητής".

Έχεις εγκλιματιστεί στην ομάδα; "Νιώθω καλά, πολύ χαρούμενος. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ εδώ".

Θα ήθελες να βρίσκεσαι και του χρόνου στην ομάδα; "Το εύχομαι, ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ".

Τέλος, θα 'θελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και εν όψει πλέι οφ; "Μας υποστηρίζουν και θέλουμε να συνεχίσουν έτσι. Και εμείς από την πλευρά μας να τους δώσουμε περισσότερες χαρές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ