ΠΑΟΚ

"Μπράβο" Σαββίδη με φόντο το Champions League

"Μπράβο" Σαββίδη με φόντο το Champions League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη που μετέφερε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μϊχελ και οι οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι δύο σερί νίκες με Παναιτωλικό και Καλλονή, σε συνδυασμό με την εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια , έχουν ικανοποιήσει τους πάντες στην ομάδα. Από τους... φροντιστές, μέχρι τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Ο τελευταίος φρόντισε, μάλιστα, να δείξει τα συναισθήματά του, μεταφέροντας μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, τον Βλάνταν Ίβιτς και τους συνεργάτες του, μέσω του Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Καλλονής και... μοίρασε τα μπράβο του ισχυρού άνδρα της ομάδας.

Παράλληλα έδωσε και το σύνθημά του για τη συνέχεια: "Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League".

Η προσπάθεια συσπείρωσης ενόψει της τελικής ευθείας στην οποία μπαίνει η ομάδα, γίνεται και από τον 39χρονο Σέρβο τεχνικό, ο οποίος τόνισε: "Πρέπει να συνεχίσουμε με εμφανίσεις όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια".

Από τη Δευτέρα βέβαια, ο νεαρός προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να "ξεχάσει" για μερικές μέρες οκτώ διεθνείς. Πρόκειται για τους Τζιόλη, Τζαβέλλα (εθνική Ανδρών), Κάτσε (Αλβανία), Μακ, Σάμπο (Σλοβακία), Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι), Χαρίση (εθνική Ελπίδων) και τον Τάσο Δημητριάδη (εθνική Νέων).

Παράλληλα έχει προσθέσει στη λίστα των τραυματιών και τους Μυστακίδη και Άντονις, που όπως και ο Τσίμιροτ δεν πήγαν, παρότι κλήθηκαν, για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν από το απόγευμα της Τετάρτης και ο Ίβιτς θα ρίξει το βάρος σε θέματα τακτικής και της αγωνιστικής φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ