ΠΑΟΚ

Αλλάζει στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

Αλλάζει στην άμυνα ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι τρεις μήνες που πέρασαν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει δύο σερί ματς πρωταθλήματος με μηδέν παθητικό και η διαφορά σε σχέση με την τελευταία δεκάδα αγώνων που υπήρχε πριν γίνουν τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Καλλονή. Διαβάστε αναλυτικά.

Θετική η εμφάνιση του ΠΑΟΚ και στο δεύτερο ματς με τον Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο... Οπως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, έτσι και στο παιχνίδι με την Καλλονή, ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 3-0.

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν παραγωγικοί επιθετικά ενώ "κράτησαν" ανέπαφη την εστία τους, όπως είχε γίνει και απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη. Και αυτό δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο για τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες.

Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" δεν είχε δεχτεί γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος ήταν τον Δεκέμβρη του 2015. Πέρασαν, δηλαδή, τρεις μήνες... Στις 14/12 ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 0-0 απέναντι στον Λεβαδειακό ενώ στις 20/12 κέρδισε τον Πλατανιά με 1-0. Οι "ασπρόμαυροι" φαίνεται να... σουλουπώνονται αμυντικά και υπάρχει διαφορά σε σχέση με την τελευταία δεκάδα αγώνων που προηγήθηκε πριν γίνουν τα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή.

Αυτό το λέμε γιατί στα 9 από τα 10 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας (μιλάμε γι' αυτά που έγιναν πριν τους αγώνες με Παναιτωλικό και Καλλονή) ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του μόνο σε έναν αγώνα (στο 2-0 απέναντι στον Αστέρα), την στιγμή που με τον Ιβιτς αυτό έγινε δύο συνεχόμενες φορές.

Βέβαια θα χρειαστεί ανάλογη συνέχεια για τον "Δικέφαλο" και το ζητούμενο είναι ο ΠΑΟΚ να δείξει πως έχει πρόοδο στο αμυντικό κομμάτι με πιο δυνατούς αντιπάλους από τις ομάδες των Μαντζουράκη και Καραγεωργίου. Ο Ιβιτς μετά το τέλος των δύο τελευταίων αγώνων στάθηκε στο ότι δεν παραβιάστηκε η εστία του "Δικεφάλου" δείχνοντας έτσι πως δίνει σημασία στα μετόπισθεν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ