ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω"

Μπόλονι: "Αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω"
Μπόλονι

Έντονη ανησυχία για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, εξέφρασε με δηλώσεις του σε ρουμανική ιστοσελίδα ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός του " Δικεφάλου" μίλησε Στην ρουμανικη ιστοσελίδα ziare.com δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως "με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω".

"Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οικονομικό. Γενική η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ετσι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί".

Ακόμη ο Μπόλονι είπε ότι άλλα συμφώνησε με τον ατζέντη του και άλλα είδε όταν υπέγραψε, αλλά επικράτησε η επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Η πώληση Βιεϊρίνια με τα μάτια Γερμανών, Πορτογάλων

Όσον αφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ, και το γεγονός αυτό απασχολεί και τον γερμανικό Τύπο.

Μάλιστα, η εφημερίδα του Βόλφσμπουργκ "Wolfsburg Allgemeine", θεωρεί δεδομένο ότι ο Πορτογάλος άσος θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ, μετά τους Πετρ Γίρασεκ, Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς και Φεράν Χασάνι.

Σε ρεπορτάζ που φιλοξενεί στη σημερινή έκδοσή της τονίζει ότι η μεταγραφή του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ θα κοστίσει περίπου 3,5 εκ. ευρώ, ενώ τονίζει ακόμη ότι το ενδιαφέρον των "λύκων" χρονολογείται από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τον παίκτη ήθελαν ακόμη η Ντόρτμουντ και η Μπλάκμπερν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ