ΠΑΟΚ

"Οχι" της Αστυνομίας για μετακίνηση ΠΑΟΚτσήδων

"Οχι" της Αστυνομίας για μετακίνηση ΠΑΟΚτσήδων
INTIME SPORTS

Η Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για χορήγηση μέχρι και 1.500 εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στα Πηγάδια.

Μια ακόμη άρνηση από την πλευρά της Αστυνομίας για μετακίνηση οπαδών του "Δικεφάλου" εισέπραξε την Τρίτη (3/1) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ετσι οι φίλαθλοι των "ασπρόμαυρων" δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8/1) στα Πηγάδια .

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για χορήγηση μέχρι και 1.500 εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (8/1) στα Πηγάδια, επικαλούμενη απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε καν μεμονωμένοι οπαδοί του "Δικεφάλου" θα μπορούν να βρεθούν στις κερκίδες, καθώς, ως γνωστόν, η ΠΑΕ Skcda Ξάνθη δεν ανοίγει εκδοτήρια στο γήπεδο.


Ολα αυτά, ενώ τόσο ο Νίκος Επιτρόπου που εκπροσώπησε την τοπική ΠΑΕ, όσο και ο Βασίλης Μανωλόπουλος εκπρόσωπος της Super League τάχθηκαν υπέρ της χορήγησης εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ, επικαλούμενοι, μάλιστα, ως βασικό επιχείρημα το ότι αυτό θα εξυπηρετήσει και το να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μετά την οριστική άρνηση της Αστυνομίας ζήτησε να ληφθούν επιπλέον μέτρα όχι μόνο στον χώρο του γηπέδου αλλά και μέσα στην πόλη της Ξάνθης φοβούμενη την δημιουργία επεισοδίων από μεμονωμένους οπαδούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ