ΠΑΟΚ

H πώληση Βιεϊρίνια με τα μάτια Γερμανών, Πορτογάλων

H πώληση Βιεϊρίνια με τα μάτια Γερμανών, Πορτογάλων

Τα 3,5 εκ. ευρώ που αναφέρουν οι Γερμανοί πως θα βγάλει από τα ταμεία της η Βόλφσμπουργκ για τον Βιεϊρίνια και το 1,3 εκ. ευρώ που θα αποκομίσει η Πόρτο από την μεταγραφή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι κοντά στην μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ και το γεγονός όπως είναι λογικό απασχολεί και το γερμανικό Τύπο.

Μάλιστα, η εφημερίδα του Βόλφσμπουργκ "Wolfsburg Allgemeine", θεωρεί δεδομένο ότι ο Πορτογάλος άσος θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ, μετά τους Πετρ Γίρασεκ, Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς και Φεράν Χασάνι.

Σε ρεπορτάζ που φιλοξενεί στη σημερινή έκδοσή της τονίζει ότι η μεταγραφή του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ θα κοστίσει περίπου 3,5 εκ. ευρώ, ενώ τονίζει ακόμη ότι το ενδιαφέρον των "λύκων" χρονολογείται από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τον παίκτη ήθελαν ακόμη η Ντόρτμουντ και η Μπλάκμπερν.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Βιείρίνια είναι ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, ικανότατος στο να ντριμπλάρει, ο οποίος παίζει στην αριστερά κυρίως πλευρά. Υπάρχει αναφορά στο ταξίδι του Βρύζα στη Γερμανία, ενώ φιλοξενείται και τοποθέτηση του Μάγκατ ότι θα μιλήσει μόνο όταν όλα θα είναι ξεκάθαρα.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο παίκτης αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Οι Πορτογάλοι

Οι Πορτογάλοι άρχισαν να ψάχνονται για το ποσό που θα βάλει η Πόρτο στα ταμεία της. Οι "δράκοι" δικαιούνται το 35% από την πώληση του Πορτογάλου άσου, το οποίο όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Α Βola" θα βοηθήσει τους ανθρώπους της Πόρτο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός top-class επιθετικού.

"Ο Βιεϊρίνια μεταφέρθηκε στο ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2009 και οι δράκοι από εκείνη τη στιγμή δικαιούνται το 35 τοις εκατό από μελλοντικές πωλήσεις. Πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για να διεκδικήσουν το ποσό που τους αντιστοιχεί", γράφεται αρχικά και στην συνέχεια επισημαίνεται:

" Ο Βιεϊρίνια θα πωληθεί σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα για το ποσό 4,5 εκ. ευρώ, που σημαίνει ότι η Πόρτο θα λάβει τουλάχιστον 1,3 εκατ. ευρώ. Αλλά το πόσο θα είναι μεγαλύτερο αν δαπανηθούν περισσότερα χρήματα για την μεταγραφή. Ολα εξαρτώνται από τη διαπραγματευτική δύναμη του ΠΑΟΚ".

Στο τέλος του κειμένου γνωστοποιείται ότι: "Η συμφωνία μπορεί να κλείσει σήμερα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ταξίδεψε στη Γερμανία για να κλείσει την μεταγραφή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ