ΠΑΟΚ

Η πρόταση για Βιεϊρίνια που αλλάζει τα δεδομένα

Η πρόταση για Βιεϊρίνια που αλλάζει τα δεδομένα

Τα 4,5 εκατομ. που φέρεται να προσφέρει σύλλογος του εξωτερικού για την απόκτηση του Βιεϊρίνια πιθανόν να επηρεάσουν και θέματα των υπολοίπων παικτών

Η προσφορά που ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια, αν ισχύει, αλλάζει τα δεδομένα. Τα 4.500.000 εκατομμύρια είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό που καλύπτει τις απαιτήσεις της διοίκησης του Δικεφάλου και επηρεάζει τις εξελίξεις στα θέματα νέων αποχωρήσεων αλλά και μεταγραφών.

Η παραχώρηση του Βιεϊρίνια είναι πλέον πάρα πολύ πιθανή και η ολοκλήρωσή της στα ποσά που προαναφέρθηκαν, προσφέρουν στην ΠΑΕ την άνεση να κινηθεί διαφορετικά στα υπόλοιπα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα του Ιανουαρίου.

Δεδομένο είναι ότι θα γίνουν κανονικά οι συζητήσεις με τους περισσότερους παίκτες για τη μείωση των αποδοχών τους αλλά πιθανόν να υπάρξουν νέα πλάνα όσον αφορά την παραχώρηση παικτών όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης μεταξύ άλλων. Στα ταμεία μπαίνει ένα μεγάλο ποσό που καλύπτει τις αρχικές ανάγκες του ΠΑΟΚ τόσο ενόψει της παρουσίας της στην ΟΥΕΦΑ για το financial fair play όσο και για τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ο Βιεϊρίνια «θυσιάζεται» γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει λεφτά στον ΠΑΟΚ και έτσι η αποδυνάμωση του ρόστερ σε μεγαλύτερο βαθμό μπορεί να αποφευχθεί.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους Ζαγοράκη – Βρύζα να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου αυτή να παραμείνει αντραγωνιστική στη δύσκολη συνέχεια της σεζόν αλλά και να ενισχυθεί η ψυχολογία του κόσμου που λογικό είναι να έχει πέσει με τις αποχωρήσεις σπουδαίων πραγματικά παικτών, όπως είναι ο Κοντρέρας και ο Βιεϊρίνια...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ