ΠΑΟΚ

Μόνο δίλημμα το Μυστακίδης ή Πέλκας για τον Ίβιτς

Μόνο δίλημμα το Μυστακίδης ή Πέλκας για τον Ίβιτς

Πώς ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στα Γιάννινα. Γιατί ο Μυστακίδης έχει προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Τελειώνει αρχές της εβδομάδας του Τιάμ.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες έχει δημιουργήσει, εκτός από κινητικότητα στις μεταγραφές, και προβληματισμό στον Βλάνταν Ίβιτς για το πώς θα καλυφθεί το κενό του. Στη Λιβαδειά χρησιμοποίησε βασικό τον Γιάννη Μυστακίδη και τα πήγε αρκετά καλά, ωστόσο ο άνθρωπος που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης Πέλκας με το γκολ που σημείωσε ερχόμενος από τον πάγκο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σέρβος τεχνικός να κρατήσει τον Κατερινιώτη μεσοεπιθετικό (Μυστακίδη) στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό να αγωνιστεί από την αρχή, ως αριστερός εξτρέμ και ο Γιαννιτσιώτης (Πέλκας) επιθετικός μέσος.

Βάσει της δοκιμής που έκανε χθες ο Ίβιτς (αρχικά τον Μυστακίδη και προς το τέλος της προπόνησης τον Πέλκα) το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Από 'κει και πέρα, ο Κουλούρης μάλλον θα πάρει την θέση του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά.

Κάτω από την εστία ο Γλύκος, στην άμυνα από δεξιά Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς, στις θέσεις των κεντρικών μέσων ο Κάνιας και ο Τσίμιροτ, σε ρόλο οργανωτή ο Μπίσεσβαρ και δεξιά ο Κάμπος.

Τελειώνει αρχές της εβδομάδας του Τιάμ

Ο Μαμ Τιάμ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του με την Εμπολι και όπως τόνισε στο Sport24.gr ο ατζέντης του, Πατρίκ Μπαστιανέλι, "στις αρχές της εβδομάδας θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του στην Έμπολι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Εντόι"
Ίβιτς: "Είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες"
"Τετραετές στη Γαλατάσαράι ο Ροντρίγκες, ανακοινώνεται τη Δευτέρα"
Αποστολή με Βελλίδη, Σάκχοφ και Περέιρα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
Αινιγματική ανάρτηση από Βιεϊρίνια
"Η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή Ροντρίγκες"
Ο Στοχ και η εντολή Σαββίδη για Ροντρίγκες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ