ΠΑΟΚ

Ο Στοχ και η εντολή Σαββίδη για Ροντρίγκες

Ο Στοχ και η εντολή Σαββίδη για Ροντρίγκες

Στην Τουρκία τα δημοσιεύματα για τον Γκάρι Ροντρίγκες και την πώλησή του στη Γαλατασαράι δίνουν και παίρνουν και πλέον φθάνουν μέχρι τον... αντικαταστάτη του.

Πρώτο θέμα σε καθημερινή βάση παραμένει για τον τουρκικό Τύπο η υπόθεση Ροντρίγκες-Γαλατασαράι. Σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα "fotospor", Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με έναν εκ των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή, τον Βέσελ Βέεζενεμπερκ.

Ο τελευταίος εξήγησε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι η Γαλατασαράι προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ροντρίγκες (τρεις φορές πάνω τα χρήματα που παίρνει στον ΠΑΟΚ) και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε από την πλευρά του ότι αν δώσει η Γατασαράι τα 5 εκατ. ευρώ της ρήτρας μπορεί να πάρει τον 26χρονο εξτρέμ.

Στην ίδια ιστοσελίδα, αργότερα δημοσιεύτηκε και σενάριο αγοράς του Στοχ από τη Φενέρμπαχτσε. Ο συντάκτης τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να πουλήσει 5 εκατ. ευρώ τον Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι και να δώσει 3,5 εκατ. στη Φενέρμπαχτσε για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 27χρονου Σλοβάκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ