ΠΑΟΚ

Αποστολή με Βελλίδη, Σάκχοφ και Περέιρα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Αποστολή με Βελλίδη, Σάκχοφ και Περέιρα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε 19 παίκτες για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απών ο Μπρκιτς λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, ξανά εκτός ο Ροντρίγκες.

Με εμπόδιο τον σφοδρό αέρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στο τέλος της, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, αλλά ο Ζέλικο Μπρκιτς λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού παρέμεινε για δεύτερη μέρα στο σπίτι.

Από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Λάζαρος Λάμπρου , ο οποίος πέρασε από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο προκειμένου το τεχνικό τιμ να προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμα των προπονητικών επιβαρύνσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή (08.01, 15:00, Τούμπα) και είναι οι: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, που είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για τη μετακίνησή του στην Γαλατασαράι, ο Τιάμ που ίσως και σήμερα ανακοινωθεί από την Έμπολι κι ακόμη οι Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Χαρίσης, Κάτσε, Κοροβέσης.

Το Σάββατο (07.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ