FINAL FOUR 2024

Final Four 2024 - Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Η Ρεάλ ίσως είναι λίγο πιο μπροστά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φενέρ"

Final Four 2024 - Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Η Ρεάλ ίσως είναι λίγο πιο μπροστά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φενέρ"
PROGAME

Απρόβλεπτο χαρακτήρισε το EuroLeague Final Four 2024 ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στο SPORT24, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το AegeanBall Festival.

Η αντίστροφη μέτρηση για το AegeanBall Festival 2024 έχει ξεκινήσει, με τη συνέντευξη Τύπου της έκτης έκδοσης του τουρνουά που διεξάγεται στη Σύρο κάθε καλοκαίρι να λαμβάνει χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5).

Ο οραματιστής του πετυχημένου 3x3 event, Γιώργος Πρίντεζης, βρισκόταν φυσικά εκεί. Στο περιθώριο των δηλώσεων που παραχώρησε στο SPORT24, ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ αναφέθηκε μεταξύ άλλων στο Final Four 2024, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο (24-26 Μαΐου).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης για το εάν περίμενε να φτάσουν στο Final Four της EuroLeague αυτές οι τέσσερις ομάδες και το ποια είνα η αίσθησή του:

"Να σου πω την αλήθεια, ναι, τις περίμενα. Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι πραγματικά απρόβλεπτο το (σσ. φετινό) Final Four.

Μπορείς να πεις ότι η Ρεάλ, βάσει ταλέντου και βάσει απόδοσης όλη τη χρονιά, ίσως είναι λίγο πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά η κάθε ομάδα έχει κάτι διαφορετικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταλέντο, έχει δύο παίκτες (σσ. τον Σλούκα και τον Ναν), που είναι on-ball και αυτό παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα τέτοιο τουρνουά, σε ένα Final Four, που δεν είναι πρωτάθλημα, ώστε να μπορούν να πάρουν καλές προσωπικές ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Φενέρ είναι εξίσου μια ομάδα πολύ δυνατή και πολύ συμπαγής, με έναν προπονητή (σσ. τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους) που της έχει αλλάξει την ψυχολογία. Παίζουν όλοι και όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο τους.

Και ο Ολυμπιακός είναι εξίσου μια πολύ σκληρή ομάδα, στην οποία παίζουν πραγματικά ένας για όλους και όλοι για έναν. Οπότε είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη".

Χορηγός Επικοινωνίας του Stoiximan AegeanBall Festival είναι το SPORT24.

TAGS FINAL FOUR 2024 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ