ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Να ξεπεράσουμε τα όριά μας"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ Κ23 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι στόχος στον ΠΑΟΚ είναι να ξεπεράσουν τα όριά τους, ενώ επεσήμανε ότι σε μεταγραφικό επίπεδο η ομάδα του είναι στο 80%.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-0 την Κ23 της Γάνδης στην Ολλανδία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε μετά το φιλικό: "Είναι μία περίοδος προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό είναι να προπονούμαστε καλά, να βελτιώνουμε την φυσική κατάστασή μας, να πάρουμε το μέγιστο από τα φιλικά αυτά. Τα πόδια είναι βαριά, σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα.

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, να τους φέρουμε επίπεδο που θέλουμε. Να βρούμε πάλι τη χημεία. Να τους έχουμε με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στην προετοιμασία. Είναι σημαντικό για εμάς να πιέσουμε τους εαυτούς μας, οι παίκτες συνεχίζουν τις προπονήσεις, έχουν διαφορετική νοοτροπία για τα φιλικά, θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Χαρούμενος για το γεγονός πως το είδα σήμερα αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια με τη Βασιλεία".

Για τους Ζαμπά και Μπαλογιάννη:

"Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα, έχει φυσικά προσόντα, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γιατί το σημερινό φιλικό το είδαμε σαν μία δυνατή προπόνηση. Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που έπαιξε 90’ σε άλλη θέση, γιατί ο Λεβέκ δεν ήταν καλά, έχει πράγματα να φτιάξει, έχει μυαλό και γιατί όχι να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ο Λεβέκ. Δεν θα κρυφτώ. Θα πρέπει να βρούμε μία λύση".

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

"Είναι μία περίοδος στην οποία δουλεύουμε πολύ, στο κομμάτι των μεταγραφών. Δουλεύουμε ώστε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κινήσεις μας. Είμαστε στο 80%".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ