ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Αρχίζει στο ΟΑΚΑ η αντικατάσταση των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση

Στίβος: Αρχίζει στο ΟΑΚΑ η αντικατάσταση των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση
INTIME

Αρχίζει στο Ολυμπιακό Συγκρότημα το έργο της αντικατάστασης του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση, για να είναι κατάλληλοι ως προς την αναγνώριση επιδόσεων αθλητών σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες στίβου.

Παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, υπογράφηκε η συμβασιοποίηση, προϋπολογισμού 5.674.457€ από πόρους της Περιφέρειας, για την αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων στο ΟΑΚΑ, με διεθνή πιστοποίηση.

Η ανάδοχος εταιρεία (Ergomass του Γρηγόρη Ραλλάτου) πιάνει αμέσως δουλειά και σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί τα νέα ταρτάν, που δεν έχουν αλλάξει από το 2004, σε Κεντρικό Στάδιο, Προθερμαντήριο Κεντρικού Σταδίου Κ1, Κ2, Κλειστό Προπονητήριο.

Επίσης η στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου, κατασκευής 1991, συνολικής επιφάνειας 4.953τ.μ. (το 2004 τοποθετήθηκαν κλιματιστικά στην οροφή και "τραυματίστηκε" η μόνωση) και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θυρών.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βρούτσης θέλησε να κοινοποιήσει το γεγονός μέσω του της σελίδας του στο Facebook, δίνοντας λεπτομέρειες για όλες τις αλλαγές και τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν από εδώ και πέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

"Ανοίξαμε το ΟΑΚΑ με την πιο ευχάριστη είδηση!

Αρχίζει στο Ολυμπιακό μας Συγκρότημα το εμβληματικό Έργο αντικατάστασης του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων με διεθνή πιστοποίηση, για να είναι κατάλληλοι ως προς την αναγνώριση επιδόσεων αθλητών σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες στίβου!

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, υπογράφηκε η συμβασιοποίηση, προϋπολογισμού 5.674.457€ από πόρους της Περιφέρειας, ο Ανάδοχος πιάνει αμέσως δουλειά και σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί τα νέα ταρτάν, που δεν έχουν αλλάξει από το 2004, σε

  • Κεντρικό Στάδιο
  • Προθερμαντήριο Κεντρικού Σταδίου
  • Κ1
  • Κ2
  • Κλειστό Προπονητήριο καθώς και
  • στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου, κατασκευής 1991, συνολικής επιφάνειας 4.953τ.μ. (το 2004 τοποθετήθηκαν κλιματιστικά στην οροφή και "τραυματίστηκε" η μόνωση)
  • αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θυρών.

Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για αναβάθμιση των Εθνικών Αθλητικών μας Κέντρων, μέσω της αυξημένης χρηματοδότησης και των διευρυμένων συνεργειών με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας και εργαζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς είναι από τους βασικούς μας εταίρους στη συστράτευση όλων των φορέων για Αθλητικά Κέντρα σύγχρονα και πλήρως λειτουργικά.

Προχωράμε σταθερά στην υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου, που στοχεύει στο να καταστήσει ξανά το εμβληματικό Ολυμπιακό μας Στάδιο πόλο έλξης μεγάλων διοργανώσεων, πέρα από φιλόξενο "σπίτι" των αθλητών και των αθλητριών του κλασσικού αθλητισμού", ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ