ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Αβέβαιο το μέλλον του Φράνκ Καμίνσκι στην ομάδα σύμφωνα με το Mozzart Sport

Παρτίζαν: Αβέβαιο το μέλλον του Φράνκ Καμίνσκι στην ομάδα σύμφωνα με το Mozzart Sport

Ο Φρανκ Καμίνσκι δεν θα βρεθεί ανάμεσα στις επιλογές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ρόστερ της Παρτίζαν, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα ενόψει των ημιτελικών του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε 3-0 στην σειρά των τελικών της διοργάνωσης της ABA League από τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μετά την ήττα στην Αδριατική Λίγκα, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας εξετάζει τις επιλογές του ενόψει του ημιτελικού του Σέρβικου πρωταθλήματος απέναντι στη MEGA. Ο Φρανκ Καμίντσκι δεν συγκαταλέγεται μέσα στα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το πάζλ του ρόστερ της ομάδας καθώς πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην Αμερική.

Σύμφωνα με το mozzartsport, από την στιγμή που ο σέντερ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αμερική και να μην είναι παρών στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, δεν θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Παρτίζαν ξανά.

Ο Καμίνσκι σημείωσε στην Ευρωλίγκα τη φετινή σεζόν κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 17 λεπτά ανά αγώνα, ενώ στο ABA League σημείωσε 9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε 14 λεπτά ανά αγώνα. 1 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αμερικανού λήγει φέτος το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ