ΠΑΟΚ

Λόκχοφ: "Όλα δείχνουν ωραία στον ΠΑΟΚ"

Λόκχοφ: "Όλα δείχνουν ωραία στον ΠΑΟΚ"

Τι αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση συνεργασίας του με το "Δικέφαλο" ο βοηθός του Στέφενς, Τον Λόκχοφ.

Τις σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω της ολλανδικής εφημερίδας "Algemeen Dagblad" o Τον Λόκχοφ.

" Είναι ωραίο να μπαίνεις και πάλι στη μάχη. Είναι μία ακόμη σπουδαία εμπειρία" τόνισε αρχικά ο 54χρονος συνεργάτης του Στέφενς που θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη και πρόσθεσε: " Οι υπογραφές θα πέσουν την επόμενη εβδομάδα. Την περασμένη, βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με φανατικούς οπαδούς. Την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα δείχνουν ωραία".

Ο Λόκχοφ μίλησε για τη δεύτερη συνεργασία του με το Στέφενς, η πρώτη στη Σάλτσμπουργκ, όπου την πρώτη σεζόν κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλήματος Αυστρίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε τον συνεργάτη του αμέσως μόλις συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. " 'Ηταν πολύ ωραίο για μένα όταν ο Χουμπ με ρώτησε αν ενδιαφερόμουν. Είχαμε δουλέψει καλά μαζί στην Αυστρία. Θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω στη Φένλο για ένα ακόμη χρόνο, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που βρήκα γρήγορα νέα ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ