ΠΑΟΚ

Λίνο: "Καιρός να αρχίσουμε να κερδίζουμε!"

ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Λίνο μίλησε για το... αυτονόητο, σχετικά με τον μοναδικό τρόπο που έχει η ομάδα του να επανακάμψει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Παρελθόν ο Τζέτζης από το τμήμα μάρκετινγκ.

Τα σκοτσέζικα ντους είναι επαναλαμβανόμενα στον ΠΑΟΚ (και) αυτή τη σεζόν. Από τη μία υπάρχει η καλή ευρωπαϊκή πορεία και η σίγουρη πρόκριση στους "32" του Europa League κι από την άλλη τα άσχημα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έχουν αφήσει πίσω τον "Δικέφαλο" στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague.

Ερωτώμενος, λοιπόν, ο Άλβες Λίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (8/12) στον Ρ/Φ σταθμό Sport103, για το πώς μπορούν οι "ασπρόμαυροι" να καλύψουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε το... αυτονόητο:

" Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια! Είναι καιρός που δεν το κάνουμε αυτό, με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει πίσω. Πιστεύουμε, όμως, ότι ως ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να επανακάμψουμε. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα αρχίσουν κι οι άλλες ομάδες να χάνουν βαθμούς. Επιπλέον, στην Ευρώπη δεν θα έχουμε από 'δω και πέρα παιχνίδια συχνά κι αυτό θα μας βοηθήσει να επικεντρώσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί θα έχουμε το χρόνο να ανακτούμε δυνάμεις από αγώνα σε αγώνα".

Για το στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν, ο Λίνο είπε: " Μπορούμε να κερδίσουμε την Ρουμπίν, όπως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο Europa League. Το έχουμε αποδείξει αυτό. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας".

Για τη νίκη επί της Τότεναμ τόνισε: " Δυστυχώς δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω, λόγω τραυματισμού. Τη χάρηκα πολύ, όμως, αυτή τη νίκη. Στο σπίτι μου, όπου έβλεπα το παιχνίδι με φίλους, στήσαμε φιέστα μετά το τέλος του αγώνα! Ήταν μια νίκη που μας έβαλε απευθείας στους "32" της διοργάνωσης κι αυτός ήταν λόγος να το διασκεδάσουμε".

Για το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει: " Ναι, πλέον, είμαι έτοιμος. Θέλω κι εγώ να επιστρέψω, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι το θέλει κι ο κόσμος. Στα Γιαννιτσά (σ.σ. μετά το φιλικό της Τετάρτης, 7/12, με την Αναγέννηση) εισέπραξα τη θέρμη των φίλων της ομάδας κι αυτό με συγκίνησε. Με τις εκδηλώσεις τους μου έδωσαν ψυχολογική δύναμη και τους ευχαριστώ".

Για τον Σταφυλίδη, ο οποίος τον αντικατέστησε όλο τον καιρό που ήταν τραυματίας: " Είναι πολύ ευχάριστο να έχει ο ΠΑΟΚ νέους παίκτες, που δουλεύουν πολύ κι είναι άξιοι να πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Σταφυλίδης είναι ένας από αυτούς. Το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του στο Λονδίνο ήταν άδικο, αλλά ευτυχώς δεν τον επηρέασε ψυχολογικά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης κι έχει όλα τα στοιχεία να γίνει κορυφαίος, όμως, δεν είμαι εγώ που θα κρίνω. Αυτό είναι δουλειά των προπονητών".

Παρελθόν ο Τζέτζης

Χηρεύει από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) η θέση του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αυτό, γιατί ο μέχρι πρότινος κάτοχος του πόστου, Γιώργος Τζέτζης, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Αφού πρώτα έστειλε επιστολές στα μέλη της "ασπρόμαυρης" διοίκησης κι εξηγούσε τους λόγους της κίνησής του αυτής, στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει:

"Μετά από τη μακροχρόνια συνεργασία μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα θέματα αθλητικού μάρκετινγκ θα ήθελα να ενημερώσω ότι εξ’ αιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών – ακαδημαϊκών και προσωπικών υποχρεώσεων αναγκάζομαι να αποχωρήσω. Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε την σπουδαία ευκαιρία να υπηρετήσω και εγώ από την πλευρά μου τη μεγάλη ιδέα του ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο της.

Γιώργος Τζέτζης

Αναπληρωτής Καθηγητής

ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ