ΠΑΟΚ

Κρέσιτς: "Ο καλός ΠΑΟΚ τους κερδίζει όλους"

Κρέσιτς: "Ο καλός ΠΑΟΚ τους κερδίζει όλους"
INTIME SPORTS

Ο Ντάριο Κρέσιτς εκφράζει μέσω του Sport24.gr την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Τι λέει για την άδεια Τούμπα και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας

"Ανάσταση" του ΠΑΟΚ μέσα από τα πλέι οφ "βλέπει" ο Ντάριο Κρέσιτς που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του.

" Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όχι τους αντιπάλους μας για το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ" τονίζει ο Κροάτης τερματοφύλακας στη συνέντευξη που παραχώρησε παραμονές της έναρξης των πλέι οφ στο Sport24.gr.

Ντάριο, καταρχήν θα θέλαμε να μας εξηγήσεις που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ και ειδικά η αδυναμία να κερδίσετε στην Τούμπα: " Ξέρω, όπως όλοι, ότι είμαστε παραδοσιακά μία ομάδα δυνατή στο σπίτι της. Αυτό έχει αλλάξει φέτος και πρέπει άμεσα να το σταματήσουμε.

Είναι συνεχόμενα ματς που δεν κερδίζουμε στην Τούμπα, αλλά αν θέλουμε να διακριθούμε στα πλέι οφ αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο. Στα πλέι οφ πρέπει να πάρουμε όλους τους αγώνες στην έδρα μας. Και θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στους πρώτους αγώνες".

Μίλησες για άμεση αλλαγή και φαντάζομαι αναφέρεσαι στο ματς με τη Δόξα. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, για ψυχολογικούς λόγους, στο συγκεκριμένο παιχνίδι να πάρει μία νίκη με μεγάλο σκορ; " Από τώρα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Φυσικά να κερδίσουμε την Δόξα και το επόμενο ματς πρωταθλήματος και να μπούμε συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ.

Δεν έχει σημασία για μένα το να βάλουμε πολλά γκολ. Αυτό που μετράει είναι να παίξουμε καλά. Είτε κερδίσουμε 1-0, είτε 2-0 ή παραπάνω, να παίξουμε καλά για να ανακτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας σαν ομάδα".

Ο κόσμος τελευταία έχει φύγει από την Τούμπα. Φοβάσαι μην συμβεί αυτό και στα πλέι οφ; " Ειλικρινά είμαι λίγο φοβισμένος. Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου, έχει καιρό να δει ένα καλό ματς από μας μέσα στην Τούμπα. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν στα πλέι οφ, αλλά πρέπει πρώτα απ' όλα εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι αξίζουμε τη στήριξή τους".

Πιστεύεις ότι θα παίξει ρόλο στα πλέι οφ το πρόγραμμα αγώνων; Θα 'θελες, για παράδειγμα, να αρχίσει ο ΠΑΟΚ με ένα παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο; " Δεν με νοιάζει το πρόγραμμα. Σημασία έχει να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι. Να αντιμετωπίσουμε κάθε ματς ξεχωριστά, με σοβαρότητα και αφοσίωση. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος".

Νιώθεις έτοιμος να προσφέρεις στην ομάδα μετά τον τραυματισμό σου; " Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει πολύ καλά και πάνω σε πολλούς τομείς στο διάστημα που ήμουν τραυματίας και περιμένω πότε θα επιστρέψω στην ενεργό δράση".

Φοβάσαι κάποια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσετε στα πλέι οφ; " Όχι, σε καμία περίπτωση. Ασχολούμαι με εμάς και όχι με τους αντιπάλους. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους μέσα, έξω. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Δεν φοβάμαι κανένα αν είμαστε αυτοί που πρέπει".

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κερδίσει τελικά την πρώτη θέση των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μιλάμε για αποτυχία; " Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μόνο έχουμε στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο και δεν μπαίνει καν τέτοια συζήτηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ