ΠΑΟΚ

Kάτσε... έξω, μέχρι να φύγει

Kάτσε... έξω, μέχρι να φύγει
INTIME SPORTS

Οι δύο ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Αλβανό μέσο, η πίεση που ο ίδιος ασκεί, αλλά και η δυσφορία της ΠΑΕ που τον κρατά στον "πάγο". Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση Κάτσε στο Sport24.gr.

Έχουν φουντώσει και πάλι τα σενάρια πώλησης του Εργκους Κάτσε και γι' αυτό αποτέλεσε αφορμή το γεγονός πως ο τελευταίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον η μοναδική λύση για το θέμα του Αλβανού μέσου είναι η πώλησή του, καθώς στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ εμφανίζονται ενοχλημένοι με την στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του επιβλήθηκε ο Κάτσε έκανε κάποια σχόλια εντός ομάδας τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να έχει τεθεί πλέον οριστικά στο περιθώριο παρ' ότι θα μπορούσε, αφού η ομάδα έχει ανάγκη έναν ακόμη μέσο, να αγωνίζεται μέχρι τον Γενάρη όταν και θα υπήρχε η δυνατότητα να πωληθεί.

Πλέον, το μόνο που σκέφτονται και οι δύο πλευρές είναι η πώληση και ο Κάτσε μάλιστα πιέζει γι' αυτό. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει το ενδιαφέρον δύο ευρωπαϊκών συλλόγων δίχως να έχει φτάσει-ακόμη τουλάχιστον-κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τον "Δικέφαλο".

Την ίδια ώρα με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του Σαββίδη και των συνεργατών του στο Λονδίνο, "φουντώνει" η φημολογία ότι ήδη είναι "καπαρωμένος" από την Τσέλσι η οποία θα τον δώσει δανεικό στη Τβέντε για να αγωνίζεται, ωστόσο απτά στοιχεία για κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ εξαιτίας του ότι μοιάζει δύσκολο-από την στιγμή που δεν αγωνίζεται-να υπάρξει ένα υψηλό αντίτιμο για τον Κάτσε, φαίνεται να προσπαθούν να προωθήσουν την λύση να πάρουν ποσοστό μεταπώλησης για τον νεαρό μέσο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ